Komici

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První polovina je výborná. V duchu mě napadala myšlenka, že tohle je možná lepší než nějaká smithovka. A film, že pomalu aspiruje do mé letošní top Five. Šílená camea, výborné vtípky - paráda. Boužel od jistého momentu (příjezd za Laurou), film ztratil tempo, začal se neuvěřitelně táhnout a být docela otravný - a to celých 40 minut, které se nějak daly přežít jen díky Banovi.. Appatowovi to teda u mě ještě na 4 vyšlo. Ale tentokrát jen o chlup z obřích koulí Setha Rogena, protože ta stopáž je opravdu vražedná. Škoda, mohl to být geniální film, kdyby Appatow pořádně věděl, co chce točit ... 6.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Úvod filmu byl svižnější a vtipnější než závěr. Ten se časově protahoval a mě pomalu začínal i nudit. Taky mě dost unavovala ta ženská co nevěděla koho vlastně miluje víc. Trapárna. Jinak správná dvojka komiků.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Celé to na mě působilo jako takový dokument o někom kdo je úspěšný a moc si toho necení. Nevím co dál k tomu říct. Lepší 3*.
Kuca25
2 132 bodů
6
Komici jsou rozhodně jedna z těch slabších komedií Adama Sandlera, ale na druhou stranu, dle mého názoru i osobitější. Sledujeme zde herce ještě před svých vrcholem, ale bohužel herecké výkony nejsou příliš vysoké kvality. Sandler je sice Sandler, ale humoru to tolik není a Jonah Hill se Sethem Rogenem, ještě neměli tolik šarmu na to si snímek ukrást pro sebe. Jedná se průměrný snímek, který dokáže pobavit, ale smát se celou dobu nebudete. Smutná zápletka příliš emocí nevyvolává a celkově si chybí vyšší význam příběhu. Na závěr asi jenom řeknu, že se to v klidu dá shlédnout, ale mezi mé oblíbené filmy se to rozhodně nezařadí. A to mám fakt rád Sandlera i Hilla.
kapi128
318 bodů
5
Nevidel jsem ve filmu buh vi jake hlasky.Spise naopak,nekdy az trapne.Slabej prumer,alespon pro me.Musel jsem se hodne snazit,abych se necemu zasmal