Komici

62%
Komici
Třetí autorský projekt Judda Apatowa, tvůrce, který ustanovil kategorii chytré romantické komedie pro muže a zásadně ovlivnil podobu amerických filmových komedií současnosti. Snímek pojednává o úspěšném barovém komikovi a populárním představiteli nablblých komedií, jemuž kvůli vzácné krevní chorobě zbývá rok života. Spřátelí se se začínajícím barovým komikem, jehož najme jako svého asistenta, a posléze do jeho života znovu vstoupí dávná láska, která je ovšem šťastně vdaná za středostavovského ťulpase. Apatow se v komedii s vážnými podtóny vrací ke svým vlastním začátkům, kdy jako komik vystupoval na barových pódiích.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První polovina je výborná. V duchu mě napadala myšlenka, že tohle je možná lepší než nějaká smithovka. A film, že pomalu aspiruje do mé letošní top Five. Šílená camea, výborné vtípky - paráda. Boužel od jistého momentu (příjezd za Laurou), film ztratil tempo, začal se neuvěřitelně táhnout a být docela otravný - a to celých 40 minut, které se nějak daly přežít jen díky Banovi.. Appatowovi to teda u mě ještě na 4 vyšlo. Ale tentokrát jen o chlup z obřích koulí Setha Rogena, protože ta stopáž je opravdu vražedná. Škoda, mohl to být geniální film, kdyby Appatow pořádně věděl, co chce točit ... 6.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Úvod filmu byl svižnější a vtipnější než závěr. Ten se časově protahoval a mě pomalu začínal i nudit. Taky mě dost unavovala ta ženská co nevěděla koho vlastně miluje víc. Trapárna. Jinak správná dvojka komiků.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Celé to na mě působilo jako takový dokument o někom kdo je úspěšný a moc si toho necení. Nevím co dál k tomu říct. Lepší 3*.

Dodatečné informace

Původní název:
Komici (více)
  • USA Komici
  • USA Oi komikoi
Premiéra v ČR:
1. 1. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
71,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Komici je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch