Producenti

60%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Jako muzikál průměrné a jako komedie nevtipné. Bylo poznat,že za filmem stojí Mel Brooks,protože až na pár vzácných případů mi jeho filmy příliš nesedí. Nerozumím jeho smyslu pro humor a to bude kámen úrazu. Tento film jsem si sehnal,jen díky Willovi Ferrelovi,který ve filmu ztvárnil neonacistického dramatika a milovníka holubů Franze Liebkinda. Originál jsem neviděl,proto nemohu porovnávat,ale tato verze mi prostě nepřirostla k srdci.
Fingon
16 886 bodů
4
WTF? Co na to říct? Chudák Mel Brooks? Vždyť si to zpotvořil sám a dokonce se na samém konci i objevil... Místy zábavné drobnosti, z velké části nesnesitelné. A teď si běžte koupit Mein Kampf... Vřele doporučuji původní verzi, která je vtipnější, lépe obsazená (Lane se se Zeno Mostelem nemůže srovnávat), o dost kratší a hlavně to není muzikál.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
V některých momentech neskutečně podmanivý muzikál, ve kterém jsou úchvatné především taneční výstupy, ¨jenž dávají vzpomenout na to nej z klasických muzikálů. Písně jsou bohužel často mnohem delší, než je únosné (MNOHEM delší) a nevyvážené podání jednotlivých scén také výsledku nepřidá (Nathan Lane je až příliš teatrální a často svou snahou naprosto míjí terč). Fantastický je naopak Matthew Broderick a výborně zahrané jsou i mnohé vedlejší postavičky (těm kraluje fašistický Ferrell a teplý Gary Beach). Škoda zbytečného natahování, občasné vulgarity a křečovitých vtípků (ve filmu ohromné kvantum vtipných nápadů, ale funguje tak polovina). Chvílemi Producenti doslova čarují atmosférou, ale často je to spíš taková malá neškodná zapálená prskavka...