Milk

72%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Ani přes veškerou snahu tu nevidím víc než zcela obyčejný film, kterých je plno. Jediným rozdílem je, že hlavní hrdina je homosexuál. Stejně jako u Zkrocené hory mu to bude bohatě stačit k tomu, aby byl vyzdvihován do nebes. Děj je naprosto neoriginální a ničím nepřekvapí a konec je naprosto pateticky přehnaný. Penn hraje určitě dobře, ale film o ničem prostě nezachrání. Měl jsem co dělat, abych to dokoukal do konce.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Film, který těží ze zajímavého scénáře a hlavně ze skvělých hereckých výkonů. Pro mě osobně velké překvapení..(tak nějak jsem se na "gay" téma moc netěšil a příliš jsem od filmu nečekal). 7/10
Fingon
16 886 bodů
6
Nesnáším filmy Gus Van Santa. Už dlouho jsem se takhle nenudil, vážně nechápu, jak to mohlo dostat nominaci na Oscara.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 110 bodů
8
Oba úhly pohledu jsou možné: 1) Velice dobrý životopisný film, který je ubit a postupně odrazuje silným a přesvědčeným politickým aktivismem, jenž sám sebe bere jako úplně samozřejmý. 2) Film, který díky skvělým hereckým výkonům a sympatické, dokonale hladké režii, polidšťuje jinak protivné politické aktivisty. ________ Netradičně proti svému zavedenému typu obsazený Sean Penn přesně vystihl postavu homosexuála a jeho herecké pojetí je o půl zdviženého malíčku před hranicí, kdy by už z toho byla parodie.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8
SKvělý film a ještě skvělejší Sean Penn