Rabín, kněz a krásná blondýna

66%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Nechápu, že tak dobří herci šli do takovéhoto filmu, který není ani vtipný, ani dramatický, snad jen mírně romanticky. Bena Stillera ještě dokaží pochopit, že šel do komedie, která se ale za komedii počítat nedá. Kam dal ale roum Edward Norton, který je stvořený pro charismatické role.. to nechápu vůbec.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Upřímný romantický příběh s klasickým námětem, kde jsou dva přátelé a mezi nimi dívka. Děj je však tentokrát okořeněn náboženstvím. Jeden rabín, druhý kněz. A tak tu máme judaismus a křesťanství, jejichž důležitost je okrajová. Milostný trojúhelník si prochází vším, co život přináší. Příběh se zachovanou romantickou šablonu je chytrý, zábavný a očekávaně dojemný. Nejde tu jen o partnerský vztah, ale i o sílu přátelství. Námět zní sice z reálného hlediska poněkud absurdně, ale je dobře rozvinutý a z diváckého hlediska uspokojující.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
pěkný film Bena Stillera.
harry456
harry456
2 437 bodů
5
dobrý film, ale moc jsem ho nechápal.
65David21
65David21
1 785 bodů
8
Příjemná romantická komedie, u které jsem se dost nasmál - humor mi dost sedl. Romantické scény tu nepůsobily trapně, nýbrž něžně a s takovým tím uspokojujícím dojmem. Edward Norton prokazuje, že není pouze dobrým hercem, ale také velmi schopným režisérem a scenáristou. Kdyby to někoho zajímalo, párkrát se na obrazovce objevil Miloš Forman, jenž tu měl menší roli. 80%