Něco na té Mary je

65%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jedna z nejvtipnějších komedií co jsem kdy viděl. Farrellyové zde naplno odhalili co se v nich skrývá za ujeté blázny. Některé nápady,které ve filmu použili mne doslova zničili(Péro v zipu). Obsazení je velmi dobré a Cameron Diaz je zde neuvěřitelně sexy a zábavná.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Tento film u mě zapadá do škatulky amerických romantických komedií naprosto přesně. 60% je podle mě velmi slušné, protože kvalita těchto snímků je často děsivá. Na tento film se podívat dá a nepřivodil mi žádnou psychickou újmu. Jem málo snímků tohoto žánru hodnotím lépe, prostě tyto filmy až na výjimky rád nemám.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Když se vysloví název snímku 'Něco na té Mary je' určitě se najde málo lidí, kteří nebudou znát scénu se speciálním gelem na vlasy či už od pohledu bolestivou scénu z toalety se zipem u kalhot. Právě tímto se snímek řadí mezi počáteční teenagerovské komedie s takzvaným fekálním humorem, neboť průkopový startovní film tohoto komediálního žánru odstartoval až následující rok snímkem 'American Pie' (1999). Pro Cameron Diaz a Bena Stillera to však znamenalo věhlasný úspěch, byť už oba měli několik snímků na kontě. Někdo inicializuje snímek s laciným humorem, s čímž by se dalo místy i souhlasit, ale záměr diváka pobavit se vyplnil. Jsou tu také vtípky hodné grotesky, crazy a dalších vymožeností komediálního žánru, takže všeho dost. A k tomu samozřejmě romantická šablona. Příběh dobře začne, přívětivě pokračuje, ale nějak divně skončí. Toho si však málokdo, přes kanonádovou palbu bláznivin, všimne. Celkový koncept funguje, takže koho pobaví zmíněný gel na vlasy, bude se bavit celý film. Bohatý děj, k tomu občas hloupý humor, jen tak na pobavení to postačí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Možná, že na té Mary i něco je... ale asi toho není dost. Vznikla příjemná komedie, které se moc nedaří zbavit dojmu tuctovosti. Asi záleží především na divácké oblibě herců.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Farrelly Brothers a jejich další kultovka. Něco na nich vážně je. No a samozřejmě na mladé Cameron taky... 7/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Legendární komedie a guilty pleasure s hned několika nezapomenutelnými scénami. Ben Stiller a Cameron Diaz nemají chybu. Scéna s pejskem je mistrovská!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Solidní komedie, která drží krok a nesnaží se divákovi znechutit zábavu.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Filmu nepřeje moc velká délka, protože by šel odvyprávět v klidu v kratším čase. Naštěstí Diaz i Stiller jsou super a scénář má dobré fóry, že je až obtížné se nudit. Občasnou vadou může pro někoho být trochu slabší příběh, ale je naštěstí funkční, tudíž se to dá zvládnout.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Musím snížit hodnocení téhle teenegerské komedie, která scénkami s pejskem a spermatem ve vlasech Mary místo gelu vstoupila do historie. Určitě se pobavíte, ale celkově na mě působí dojmem slepence tuctového příběhu s vložkami trapných písniček a závěrečnými "vtipnými" scénkami z natáčení jak je trhlým zvykem. Dříve mě zde uchvátila krása Cameron Diaz a na poprvé jsem se rozhodně bavil, takže pokud hledáte komedii, u které jen tak vypnete, dobrá volba a rozhodně naprůměr v žánru.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Ačkoliv film šel na Prima Max velice pozdě, udržel mou pozornost až do konce! Americké romantické komedie nejsou zrovna můj šálek kávy. Ale tady jsem se skutečně bavila! Přiskřípnutý pindík, pramen vlasů Mary, slepený spermatem a trčící směšně nahoru, oživování psíka, no prostě všechno bylo náramně zábavné! Ben Stiller je výborný komik, ale netušila jsem o Cameron Diaz, že ona rovněž. Líbil se mi i herecký výkon Earla W. Browna v roli Maryina retardovaného bratra Warrena. Něco na tom filmu je!!!