Che Guevara - Revoluce

66%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Jak píše Sheldon, zajímavě natočený snímek, nicméně je tam spousta zdlouhavých prázdnějších pasáží a film mohl mít klidně 90 minut, měl by spád a u mě by si jistě vysloužil lepší hodnocení. Film jsem dokoukal, ale chvílemi jsem prostě usínal - 65%. Nicméně dobré připomenutí Che Guevary a jeho souputníků.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
No... když jsem uvěřil řečem o nezaujatém pohledu a možnosti vytvořit si vlastní názor, byl jsem opravdu naivní. Sodenbergh dělá z Guevary, když ne ikonu, hypermoudrého člověka, který sype tolik životních pravd a inspirujících vět, že by to stačilo na volební kampaň průměrného politika. Pokud ale na tuto častou hru biografických filmů přistoupíte a oprostíte se od zjištění, že dvouhodinový film o charakteru Ernesta Guevary nevypovídá o moc víc než tričko s jeho podobiznou, můžete si film i užít. Hrdinům jsem fandil a přál jim úspěch, což vzhledem k tomu, že víme jak to dopadlo, bylo nečekané. Forma opět zvítězila nad obsahem.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Zajímavě natočený biografický kousek o člověku, kterého jsem nikdy nepochopil a nic se nezměnilo ani po zhlédnutí filmu. Benicio Del Toro je ve filmu naprosto skvostný!
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Vlast anebo smrt!!! Manuál na to : Jak se dělá revoluce.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
10
Výborné. A nejen proto, že jsem se před pár dny z Kuby vrátil.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
8
Po zhlédnutí tohoto filmu jsem chtěl být partyzán.