Dokonalá vražda

71%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Remake nepříliš známé Hitchcockovy detektivky, která má slušný rozpočet, dobrého režiséra a velmi slušné obsazení tvořené milostným trojúhelníkem Douglas, Paltrow, Mortensen a samozřejmě Davidem Suchetem. Je to typický thriller na sobotní večer, který má své mouchy, ale vidět se určitě dá.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Dokonalá (nedokonalá) vražda je napínavý thriller s výborným hereckým obsazením a hudbou Jamese Newtona Howarda, dokonale podtrhující dramatické okamžiky děje. Bylo se na co dívat. Gwyneth Paltrow byla okouzlující a pro milovníky Poirota musel být překvapením David Suchet v roli komisaře.
Pas
Pas
6 225 bodů
9
Trojůhelník Dokonalá vražda, nic takového samozřejmě neexistuje ovšem mimo filmové plátno. Výborný krimithriller. Ze začátku jsem se bál, že půjde jen o lacinou předělávku Hitchcockovy Vraždy na objednávku, ale rád jsem se zmýlil - tento film je na podobné úrovni... Chytře propracovaný scénář, ve kterém není nouze o všemožné zvraty, které přitom působí nenásilně a přirozeně. Znalé Poirota potěší David Suchet v roli francouzského detektiva .. To, co sráží jednu hvězdičku, je bohužel podivně utnutý a nikterak originální konec.