Španglicky snadno a rychle

63%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Taková standardní amreická romantická komedie. Není to tak špatné, ale těmto filmům prostě nefandím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kdo čeká typickou sandlerovskou taškařici, bude asi dost překvapený. Tohle je totiž takový netuctový příběh, ve kterém mimo jiné hraje i Sandler. Ale u mě žádná romantická trvalka.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
brooksovy dlhe prestavky medzi filmamy prilis neprespievaju, cim novsi film tym vacsia blbost (sklz od prvej oscarovej ceny za neznost, ktora tiez nebola nic extra az k spanglish je obrovsky) a hlavne vyvolava vo mne pocit ze brooks nevie rezirovat (v dramatickych chvilach si pomaha stylom "tak jde cas", kde nazoomuje na tvar herca ktory sa prave dozvedel nejaku zdrvujucu spravu a do toho hra srdca trhajuca hudba) a hlavne nema cit pre vyber scenara, lebo taku tupost s tolkymi preafektovanymi postavami sa len tak nevidi... herci su na tom dost zle (hlavne tea leoni je neskutocne hrozna a vsetky jej sceny su ukricane a afektovane, sandler tiez cely cas bud place alebo strasne prehrava) i vdaka faktu ze skoro vsetky zenske postavy su napisane aby sa chovali ako idioti (co je problem, lebo film je hlavne o zenach), sem tam sa objavy i nejaka vtipna scena ale to je strasne malo...
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8.5
Adam Sandler umí hrát a jsou filmy kdy to předvede naplno. Tohle je jeden z nich. Další kdo táhne tenhle film je Paz Vega. I když nutno napsat, že jestliže vyjmenuji jen tyto dva ubližuji tím ostatním, kteří také hráli skvěle. Brooks zkrátka taky režírovat umí. Osud této rodinky a jejich mexické hospodyně mě zaujal a doporučuji jejich osudy shlédnout.
avenis
avenis
8 145 bodů
6
Další sonda do problematiky přistěhovalectví. Z celého filmu stojí za to jen španělsko - anglický vzrušený rozhovor Fler a Johna, který včetně gest a vzrušené intonace překládá malá Cristina. (16.12.2012)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
9
Úžasně jemný film, který opravdu pohladí po duši, a já si ho určitě zas jednou pustím. Normálně bych šel u podobných filmů s hodnocením podstatně níž, ale z tohoto snímku na mě dýchla poctivost s ohromnou dávkou citu a nikde jsem nezaznamenal tu častou snahu o docílení dojetí za každou cenu. Brooks po "Cena za něžnost" a "Lepší už to nebude" mi opět dokázal, že umí.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
(SPOILER) Vtipné, zábavné, zahřeje u srdce, ale dokáže i řádně nasrat. Kurňa proč to tak špatně dopadlo?! Je pravda, že happy-endů je plný hollywood, ale zrovna tady bych ho přežil. I přes (pro mě) "krásný" konec, jsem se příjemně pobavil. (KONEC SPOILERU) Smál jsem se na telku jako kdyby mě zrovna pustily z Bohnic a ona byla moje ztracená kamarádka. Fakt hodně příjemný film :)
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dobrá komedie,která docela pobaví...
vilma1
119 bodů
7
Ani dobré, ani špatné.