Píseň pro nevěstu

59%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Sandler se rozhodl, že by moh natočit romantiku, kde bude hrát hudba hlavní roli. To se mu do jisté míry taky povedlo, protože jako soundtrack k 80. létům tenhle film funguje výborně. Boužel se tady trošku více mělo myslet i na děj - je to pouze ohraná lehce pitomoučká romantika.. 4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Zřejmě nejlepší Sandlerovka, kterou jsem viděl. Drew Barrymore sice hrála se Sandlerem třikrát a je vidět, že to mezi nimi funguje, ale tady to funguje zdaleka nejlépe. Na filmu se mi líbila milá atmosféra a výborný soundtrack. Samozřejmě, že to není žádné velké umění, ale vejde to a neuškodí. Dobrý film.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Za Adama, za Steva Buscemiho a Jona Lovitze a částečně i za Drew, která zde byla alespoň docela roztomilá, když už nic jiného, nemohu hodnotit záporněji. Ona je to koneckonců docela nevinná a příjemná romantická oddechovka, která sice moc originality nepobrala a vtipem se také překvapivě dost šetří (na Sandlerovy poměry Neuvěřitelně Přístupný Humor!), ale sladkým příběhem, několika retro písničkami a klasickým, leč nakažlivě optimistickým happyendem vůbec nic nekazí. Jenom mi pořád vrtá hlavou, proč nechtěl radši tu její kamarádku, idiot.. :-)