Sedm životů

76%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Will Smith po zavinění nehody s několika oběťmi se snaží zachránit tolik životů, kolik jen jde, přitom se zamiluje do vážně nemocné ženy.. Z filmu doslova kape med a vše doplňuje neméně sladká hudba. Na mě až moc velký cukrkandl bez rozvinutějšího propracovanějšího děje. Jak se povedlo Willovi zahrát na mojí citlivější strunu v Collateral Beauty: Druhá šance, tak zde se mu to úplné nepovedlo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Will Smith by se samou láskou k lidem rozdal. Proč? To pochopíte až po docela hodně minutách. Pak vám sice dojde, jak to asi skončí a podvědomě se na to klidně můžete už připravit, ale stejně vám to nepomůže. Opravdu emocemi nabitý snímek, po kterém hned tak neusnu. 95%
lamps
lamps
15 156 bodů
4.5
Viděl jsem toho dost, ale takovýhle jednorázový a únavný útok na divákovy city ještě ne. Nuda k uzoufání.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Pro mě pomalý a únavný film. Pro fandu tohoto typu jde snad i dobrý film. Zajímavé se koupat s medůzami.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Už od začátku si film pohrává s divákovymi city, ale v tomto případě mi to vůbec nevadilo, ale spíše naopak. Velkou nevýhodou je až moc dlouhá délka, takže film má mnoho nudných míst, ale to zachraňují dokonalé herecké výkony Will Smith a Rosario Dawson, která mě překvapila, jak skvěle umí zahrát. K tomu všemu skvěle pasující hudba a docela předvídatelný, ale i tak překvapivý konec. Celých 5* nedám, kvůli těm pár hluchým a nudným místům.
kedl
kedl
6 380 bodů
8.5
Jasný cíl pořádně zadrnkat na struny lidského srdce se tvůrcům rozhodně povedl. Z počátku trošku nejasný děj se brzy objasní a začne rozplétat osud Bena, hlavního hrdiny, jehož život zásadně změní dopravní nehoda na jejímž způsobení má značný podíl. Jeho plány jdou hladce dokud nepozná Emily. Zejména díky hereckým výkonům, nejen ústřední dvojice, se na snímek příjemně dívá. Bohužel, vše plyne do docela očekávaného finále, které je skvěle natočené i zahrané, ale hlavně až nepříjemně útočící na lidské city. Film útočí na emoce a Will je z vás zaručeně vyždímá.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Mnoho lidí mi doporučovalo tenhle film a říkali, že je úžasný, překrásný, a že na konci každý brečí atd. Mě teda nijak výjimečný nepřišel. Možná je to tím, že tyhle emocionální ždímačky nevyhledávám a taky mám daleko radši Willa Smithe, když s pistolí střílí roboty :)
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Film byl krásný, Will byl suprový jako vždycky a v mojí TOPce si drží první místo pořád..Ale když film porovnám se Štěstím na dosah, se kterým měl stejnou šanci na úspěch (stejný herec, stejný režisér) filmu něco prostě chybělo..Asi právě to, že to nebylo "Štěstí na dosah"..Už jenom konec, který mě rozplakal, si ty 4* určitě zaslouží..
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7
No...divný. Zajímavý film poukazuje s originální zápletkou na to, jak jeden člověk je schopen změnit život mnoha jiných a pomoct jim, co to jenom půjde. Ostatně musím říct, že romantické filmy se pomalu a jistě přestávají dostávat do mého slovníku a filmů vyhledávaných. Proto už z principu bylo mi předeme jasné, že film nebude něco u čeho se zabavím na celé ony dvě hodiny. Každopádně film měl v sobě jistou osobitost, kterou Will převedl do stavu napětí a emocí. A osud ví proč, vlastně jsem se poprvé vcítil do Woodyho, kterého poslední dobou vídám čím dál víc a je to jen a jen dobře. Sedm životů už podle žánru ani tolik není film pro mne, ale i tak jsem byl v celku překvapen.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Můj oblíbený filmík.Dávám mu 75 procent.