V jednom ohni

69%
V jednom ohni
Plakát traileru



Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
Doteď si většina lidí myslela, že jsou hasiči tvrdí chlapi, kteří žijí svojí prací. Po shlédnutí tohohle filmu si asi většina lidí bude myslet, že jsou hasiči banda přiteplených hošanů, co se v posilce baví o tom, jak jim to doma neklape. Ještě, že tady máme všemocnou Boží knížku se 40ti body, jak udělat ženu šťastnou a při tom (ne)přijít o všechnu soudnost(a genitálie). Čekal jsem něco víc o hasičích a jejich práci, takže mě tahle přeslazená sračka se stupidními dialogy vůbec nepřesvědčila. Neodsuzuji lidi, kvůli jejich víře, ale mě jako ateistovi to nic nepřineslo, Bohužel...
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
9
Krásny príklad toho, ako sa dá zachrániť aj to, čo pokladáme za stratené. Je to inšpiratívne hlavne pre manželské páry, ktoré sa v dnešnej dobe veľmi ľahko vzdávajú a rozvádzajú bez toho, aby sa pokúsili o nápravu. Ovšem bez uvedomenia si Božej lásky to nejde. A človek musí túto lásku cítiť a chcieť bojovať za to, čo je správne. Príbeh je síce miestami trošku prehnaný, ale o to silnejší je výsledný dojem a dojatie.
Moravák
340 bodů
0
Odpad - tak špatný film jsem už dlouho neviděl. Naprosto neuvěřitelné postavy, toporní herci, zápletka jak z Bravíčka. Navíc neustále se opakuje, že on a ona nemají vzájemný respekt! Samozřejmě jim pomůže bůh, no čert aby je vzal! Fuj a nikdy víc.

Dodatečné informace

Původní název:
Fireproof (více)
  • USA V jednom ohni
  • USA Fireproof
  • USA Apodeixi agapis
  • USA Fire Storm
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,5 mil. USD
Tržby:
33,46 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch