Addamsova rodina

79%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Addamsova rodina patří mezi mé nejoblíbenější film,které jsem jako dítě pravidelně sjížděl. Tolik různorodosti dokázalo nabídnout obrovské množství zábavných momentů,že se i dnes při sledování tetelím blahem. Černočerně dokonalá komedie u které příjemně mrazí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Poblázněná komedie, která se už stala klasikou. Já osobně se filmu spíše vyhýbám, ale uznávám, že má své kouzlo. Praštěné morbidní děti. Rodiče jakbysmet. Fester už taky zlidověl. Za mě osobně ovšem kýčovitý příběh. 60% je maximum, které mohu tomuto snímku dát.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Tak tohle je opravdu nesmírně vypečená rodinka, kterou bych ale za sousedy asi mít nechtěl. Raul Julia a jeho životní role, Anjelica Huston dokonalá jako vždy, Christopher Lloyd roztomile plachý a natvrdlý a uťatá ruka jednoznačně nejlepší postava, jakou si může režisér do vedlejší role přát. Barry Sonnenfeld tomu ještě dodal příjemný morbidní nádech, ale tady už snad ani neměl co zkazit..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Zvláštní rodinka co nás umí skvělé pobavit. Velmi humorná komedie.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Morbídne,ale vtipné. Jeden zmála filmov ,ktorý aj po tak dlhej dobe ostáva kvalitný. A naviac je to aj výborná prerábka seriálu. Mne pripadá skoro bezchybný. 95%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
skvelá komixová adaptácia plná ultra čierneho humoru a skvelých hereckých výkonov všetkých zúčastnených. niektoré hlášky sú tak bláznivé, že ich určite musel napísať niekto pod vplyvom psychotronických látok. mááááámuška!!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Klasická strašidelná komedie. Dobrý výběr herců, hlavně Fester(Christopher Lloyd).
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
skvělá originální komedie...
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Výborně originální,výborné kostýmy a skvělá výprava s příchutí hororové komedie pro celou rodinu.
roque
roque
2 923 bodů
10
Vtipná originální komedie o rodince tak trochu naopak. Morbidní humor a vtipné situace. Parodie hororových filmů a morbidními postavami, které ovšem jsou svým způsobem kladné. Dá se na to koukat i opakovaně, i když někdo může říci, že je to pěkná blbost. Ale i blbost může být někdy zajímavá.