Addamsova rodina

79%
Addamsova rodina
Rodina Addamsových žije šťastně ve svém osamělém domě nad městem. Otec Gomez stále ještě miluje démonicky krásnou Morticii. Radost ze života mu kalí jen vzpomínka na staršího bratra Festera, který před pětadvaceti lety utekl z domova. Morticie, Gomez a jejich dvě malé děti Wednesday a Pugsley mají ku pomoci frankensteinovského sluhu Lurcha a živou ruku jménem Věc. V kuchyni kraluje nad čarodějnickými pokrmy tlustá babička. Do toho všeho se zjeví údajný strýček Fester, který je chce připravit o majetek. Taková je tedy rodina roztomilých monster ve filmu, čerpajícího především z oblíbeného comicsu Charlese Addamse a z neméně oblíbených televizních seriálů. Snímek Barryho Sonnenfelda zároveň paroduje vážně míněné hrůzostrašné horrory.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Addamsova rodina patří mezi mé nejoblíbenější film,které jsem jako dítě pravidelně sjížděl. Tolik různorodosti dokázalo nabídnout obrovské množství zábavných momentů,že se i dnes při sledování tetelím blahem. Černočerně dokonalá komedie u které příjemně mrazí.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Poblázněná komedie, která se už stala klasikou. Já osobně se filmu spíše vyhýbám, ale uznávám, že má své kouzlo. Praštěné morbidní děti. Rodiče jakbysmet. Fester už taky zlidověl. Za mě osobně ovšem kýčovitý příběh. 60% je maximum, které mohu tomuto snímku dát.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Tak tohle je opravdu nesmírně vypečená rodinka, kterou bych ale za sousedy asi mít nechtěl. Raul Julia a jeho životní role, Anjelica Huston dokonalá jako vždy, Christopher Lloyd roztomile plachý a natvrdlý a uťatá ruka jednoznačně nejlepší postava, jakou si může režisér do vedlejší role přát. Barry Sonnenfeld tomu ještě dodal příjemný morbidní nádech, ale tady už snad ani neměl co zkazit..

Dodatečné informace

Původní název:
The Addams Family (více)
  • USA Addamsova rodina
  • USA The Addams Family
  • USA Addams Family, The
  • USA Rodina Addamsovcov
Premiéra v ČR:
12. 6. 1992
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+

Další z kolekce Addamsova rodina


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch