Fontána pro Zuzanu

61%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Fontána pre Zuzanu je film určený především pro ženy a tomu odpovídají i písně,které ve snímku zazní. Tím neříkám,že by se mi nelíbily,ba naopak jsou velmi dobré a z řady z nich jsou dnes hity. Eva Vejmělková je v hlavní roli velmi dobrá a příjemně se na ní dívá. Není to sice nic extra,ale na jedno shlédnutí je to dostačující.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Fontána pre Zuzanu a hit pro Husákovy děti. Když jsem ho viděl poprvé, celkem se mi líbil, ale poté ho zválcoval daleko komerčnější a hudebními hvězdami své doby nabitý druhý díl. Toto je paneláková romance přesně ve stylu šedivých osmdesátých let, kdy každý sebemenší impuls byl životabudičem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Občas se něco dělo, ale jako celek mě to kapku nudilo, protože muzikály vůbec nemusím.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
fontana ma prilis nebrala ani v mladosti (ked som bol cielovka), ale chapal som ze ide o slovensku kultovku pre mladez. dnes zaujme iba vytvarnou strankou, kamera je velmi slusna a vidiet ze rapos bol dost ovplyvneny videoklipovym stylom ktory v tej dobe razil i jerry bruckheimer. skoda ze pribeh je minimalny (a i pri slabych 80 minutach sa to cele vlecie) a ide v podstate o par videoklipov zostrihanych na seba. eva vejmelkova mega sexy i v dost mladom veku...