Ace Ventura: Volání divočiny

67%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Obvykle bývá pokračování horší než první díl,ale zde je tohle tvrzení na pováženou. Ace je ve druhém díle snad ještě větší šílenec než dřív a rozhodně mu to pasuje. Navíc i příběh mi připadl mnohem zajímavější než v díle prvním. Scéna kdy vylézá z řitě nosorožce musí pobavit i toho největšího suchara.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Komediantství Jima Carreyho ve snímku 'Ace Ventura: Zvířecí detektiv' mělo u diváků takový ohlas, že tvůrci neotáleli a ihned rok poté vrazili do kin snímek druhý. Naprosto přepálená ztřeštěnost, místy vedoucí až k trapnosti, zůstala stejná. Jen se změnilo prostředí. A to je asi tak vše. Co bylo k vidění v předchozím snímku, je v plném znění i zde. Opět spousta zvratových a komediálních situací a spousta inteligentního a nepředvídatelného humoru. Někomu to sedne, někomu ne, ale v rámci zábavy tento film za zhlédnutí určitě stojí. Už kvůli tomu, že Jim Carrey je svým výkonem stále bezkonkurenční.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pustil jsem si nedávno oba díly za sebou a je fakt neuvěřitelné, jaký to je kvalitativní sešup. Fakt se mi to kdysi líbilo mnohem víc.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Neuvěřitelný Jim Carrey - je na vás, jak si to přeberete, protože přesně tohle je ten snímek, kde bude jeho herectví a s ním spojený úchylný humor fanoušky navěky rozdělovat na dva znepřátelené tábory. Mně ten magor nevadil, naopak smekám před jeho neúnavnou kreací, ale vše okolo už mi bohužel trochu vadilo. I celovečerní mimická one man show hold potřebuje pořádný a smysluplný příběh, nedá se svítit...
sabule
14 227 bodů
8
Totální blb Carrey a jeho klasika u které se vždycky válím smíchy.Jednička byla sice lepší,ale tohle je taky vodvaz.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobrá komedie s neméně dobrým Jimem. Příjde mi tento díl plus mínus stejný jako předchozí. Stejně střelený, šílený a ujetý.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Ace Ventura ve své době kult se dočkal již ne tak zdařilého pokračování. Kdo má rád Jima Carreyho a jeho šílené přehrávání a opičárny, tak si přijde na své, ale trapnosti je tu opravdu dost. Bláznivá oddechovka, která si na nic jiného nehraje.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
V něčem je to lepší v něčem je to horší než první díl a já se obávám že tohle je o trošku horší.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
4.5
Tak tenhle film mi prakticky nic neříká. Tenhle typ humoru vážně není můj šálek kávy.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Sice je to pořád zábava a Jim Cerea je prostě boží tak se nic moc dlouho neděje a neni už to podruhé
  • humor
  • herci
  • to samé
  • nic velkého