Volání o pomoc

76%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
10
Obvykle nemám rád tyhle uslzené, podbízivé a jednoduché filmy, ale Reign Over Me mě opravdu dostalo. Adam Sandler mě navíc silně překvapil svým výborným výkonem.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
9
Že Don Cheadle umí hrát, to nikoho nepřekvapí. To, co ale předvádí Adam Sandler, to jsem nevycházel z údivu. Ten jeho „v(d)ěčný idiot“ (jehož problesky byly i ve výborném Opilí láskou) je naprosto pryč a Sandler by si za tohle zasloužil nominaci na Oscara (monolog v čekárně mi doslova vyrazil dech). Nejen však Sandler se dokopal k životnímu výkonu, i Liv Tyler na malé ploše naprosto ohromila tlumeným a citlivým výkonem, v kterém dokonale rozebrala samotnou větu hlavního hrdiny „není na doktorku moc mladá?“. Mike Binder to nemá dějově úplně vyvážené, mírné zkrácení stopáže by neškodilo, ale ti herci jsou natolik výteční, že je radost je pozorovat i ve scénách, které pro celek zas tak podstatné nejsou. Milé překvapení.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Zajímavý filmeček, ale ne natolik aby mě vzal za srdce, což bych od něj očekával. Dobrý výkon od Sandlera, ale měl by raději zůstat u role komiků. 35%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Adam Sandler konečně dokázal, že neumí hrát jenom přitroublé hlupáky v polostupidních komediích, ale bohužel, právě to mu jde nejlépe, takže tenhle jeho ojedinělý pokus asi nebude moc úspěšný. Don Cheadle je pravý opak. Ten je zase perfektní v dramatech, jak to už mnohokrát dokázal.
kubas369
4 086 bodů
8
Silný lidský příběh o velké životní ztrátě. Nikdy bych nečekal že je komediant Sandler schopnej něco takového zahrát v takovém stylu.
bidlobox
3 802 bodů
8.5
Výborný snímek podobného typu jako je např. Gilliamův Král rybář, tentokrát ale vycházející z traumatu po 11. září 2001.