Dannyho parťáci 3

73%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Kvalita šla sice o něco dolů,ale furt se jedná o podařený kousek. Musím vyzdvihnout herecké obsazení,které je opět neuvěřitelné. Takovým zástupem hvězd se může pochlubit jen málokterý film. Škoda,že to aspoň trochu nepomohlo kvalitě tohoto dílu. Kvalitativně je to podobné druhému dílu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Nejsem fanouškem této série a tak mi trvalo hodně dlouho, abych se přemluvil ke sledování třetího dílu. Další akce skvěle obsazené partičky kolem Dannyho.. i když se pořád něco děje a připravuje, zvrtává.. je to vlastně jedna velká dlouhá nuda. Hodina a půl roztahaná do přípravy na akci a pak se to stane.. tohle mě prostě neuspokojuje. 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Do třetice všeho dobrého a tak tu máme Dannyho a jeho partu znovu. Nic naplat, tentokrát je děj příběhu skutečně jak vystřižený z britského televizního seriálu ´Podfukáři´, jen ve dvouhodinové stopáži, takže komu se líbil seriál, to by v tom byl čert, aby ho neoslovil i tento snímek. Casino, prostředí luxusu, smokingů a barev. Námětově jde o pomstu a pro naši partičku není nic nemožné. Celkově je to něco jako taková pohádka pro dospělé, neb se jeden nestačí divit, jak a kde pánové pro svou práci sehnali všechny ty serepetičky a stroje. Atmosférou se snímek nevymyká od těch předchozích, takže ostudu jim v žádném případě nedělá. Dějová šablona je stejná, což vytváří dojem, jakoby se po dějové stránce už jen vařilo z vody. Nic víc, nic míň. Kupodivu to ale vyznívá přeci jen o něco lépe než snímek předchozí. Elegantní zábava plná luxusu každým coulem, jen bez napětí a nějaké té legrace. Byť se žádné překvapení nekoná, čímž se snímek jeví jako zcela zbytečný počin, trilogie je ukončena důstojně a docela úhledně. A nebo ne?
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Třetí díl už je jen trapným opakováním sebe sama, který zuby nehty drží na dvou hvězdách velmi dobré obsazení a technicky skvělá režie. proč ale ten film vznikl, to je mi záhadou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jako jednohubka to funguje obstojně, ale s touhle hereckou sestavou je to prostě pořád málo. Pacino byl dost slabý záporák.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Trojka je výrazně lepší než dvojka a jak se říká, jo to je ten film, co vrátil na velká plátna Al Pacina po delší pauze. V podstatě je to pořád stejná písnička. Partička cool chlápků, velkých hvězd plánuje zábavnou loupež v casinu ve Vegas a vyplývají z toho různé komické i napínavé situace. Příjemný film na sobotní večer a fajn komerce.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Profesionálně odvedená práce na komerční žánrovce s megahvězdným obsazením. Nic hlubokého jsem od toho nečekal a ani nedostal, ale hvězdy jiskří, Las Vegas září a na celý ten klam pod taktovkou takového mistra, jakým Steven Soderbergh beze sporu je, se zkrátka příjemně dívá, toť vše.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
Scénář nic moc, začátek víceméně zmatený, ale na 70% to vidím. V jedničce předvedli herci skvělý týmový výkon. Ve dvojce ještě jakžtakž, tady vůbec ne! Al Pacino se mi zde nelíbí. V podstatě po třetí to samé, ale v mnohem horší kvalitě. Stačilo mi to vidět jednou. Doufám, že jde už o poslední film o této partičce. Ději chybí spád a zachraňují ho jen herecké výkony.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Po velmi zábavné jedničce, a nudné dvojce přišla nudně zábavná trojka. První polovina byla tak nudná, že sem i usnul, ale druhá půlka to zachraňuje.
Toren
Toren
5 155 bodů
6
5/10. Lepší jak dvojka, horší jak jednička. Nevím... tahle série mi fakt nesedla. Herecký koncert je to jediné, co bych považoval za pozitivní a už i ty překombené heisty mi nepřijdou nikterak zajímavé. Je tam kupa scén, která mi v rámci příběhu přišla úplně mimo mísu a jen jako nabubřelá vata. Jo, řemeslně pěkný, všechno děsně elegantní a na správným místě, ale totálně prázdný a recyklující zápletky a linky z minula. Fakt ne.