Dannyho parťáci 3

73%

Filmové hlášky 5

  • Rusty Ryan: Prošel jsem tolik plánů, že dokážu nahmatat čáru prstem.
  • Frank Catton: Nikdo nemůže vyhodit servírku jen proto, jak vypadá! To je protiústavní! Danny Ocean: Kdyby to byly servírky. Linus Caldwell: Oni je totiž přijali jako modelky k obsluze.
  • Frank Catton: Lidi, kteří rozhodují, těžko ovlivníte. Proto vás žádám všechny, jak tu jste, pomozte mi to prodat. Buďte ty nejladnější, nejlíbeznější dámy. Nejdůležitější je při tom vkusná elegance. servírka: A co od nás vůbec chcete? Frank Catton: O deset centimetrů si zvedněte sukně.
  • Reuben Tishkoff: V tomhle městě jsem bejval někdo. Přišel jsem do restaurace, a když byla plná, stačilo tohle a přinesli mi novej stůl. Danny Ocean: Poslyš Reubene, jestli se chceš zapsat do historie, tak po tobě pojmenujeme ulici. Nebo bulvár. Reuben Tishkoff: O tom si povíme, až budu mrtvej.
  • Danny Ocean: Hele, Banks Reubena podrazil. Vím, jaký to je, a co teď musím udělat. Turk Malloy: Já ti řeknu, co udělám. Já si Banka najdu a asi při tom bude nějaký maso. Virgil Malloy: Odvezu tě tam. Chytíme ho, až půjde od holiče. Livingston Dell: A já mu dám injekci. Basher Tarr: A já najdu místo, kde ho zahrabeme. Rusty Ryan: Působivý návrhy, iniciativní.