MASH

71%
MASH

Jedna z nejlepších komedií v dějinách filmu se odehrává v prostředí mobilní armádní chirurgické nemocnice M.A.S.H. Bláznivý životní styl zdejších vojenských chirurgů je pro ně jediný způsob, jak se vypořádat s každodenními hrůzami, kterým v Korejské válce čelí. Jsou neuvěřitelně schopní i hluboce oddaní svému řemeslu, ale zároveň jsou neuctivou hordou šílenců, která nevynechá žádnou příležitost, jak nadělat zmatky v armádní byrokracii.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Porovnání seriálu a filmu snad ani není možné. Vím,že se jedná o to samé,ale je to jako bych míchal jablka s hruškama. Každý má něco do sebe a film rozhodně není tak špatný jak zde někteří píšou. Na seriál to,ale nemá ani zdaleka. Ten měl totiž skvělého Aldu za zády.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9
Kdo srovnává s kultovním seriálem, je vedle - toto je rozehrání jiné hry, kde na spoustu skvělých nápadů bylo mnohem méně času. Ani přezdívky se neshodují ... Ze všech pozdějších hrdinů můžete vidět jediného - Garyho Burkhoffa jako "Radara" O´Reillyho. Ovšem Donald Sutherland vůbec není špatný ... A nápad s vyléčením sebevražedných sklonů Plombaře byl výborný :-) (Mimochodem, ve filmu i textem zazní ústřední melodie pozdějšího seriálu Suicide Is Painless od Johnnyho Mandela.) Oba počiny, seriálový i filmový, stojí za shlédnutí - jenom nesrovnávat!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Jejich humor nezná mezí a mě je docela sympatický.

Dodatečné informace

Původní název:
MASH (více)
  • USA MASH
  • USA Cephede eglence
  • USA M.A.S.H.
  • USA M*A*S*H
  • USA M.A.S.H. - Armeijan liikkuva kenttäsairaala
  • USA M.A.S.H. - arméns rörliga fältsjukhus
  • USA M*A*S*H: Film
Země původu:
USA
Rozpočet:
3,5 mil. USD
Tržby:
81,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
MASH je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch