Králova přízeň

66%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
avenis
avenis
7 963 bodů
8
Neobvyklé zpracování pět set let starých historických událostí uchopili scénáristé po svém. Krutá politika a mocenské zájmy v kombinaci se sexem doslova srazily hlavu mnoha lidem, ženy nevyjímaje. Nevím, jestli se Anna Boleynová skutečně provinila cizoložstvím a incestem, ale tato scéna je nejsilnější z celého filmu. Kostýmy jsou pochopitelně nádherné a herecká poloha Natalie Portman je obdivuhodná. Vůbec se nezdráhá zkřivit tvář do nellichotivého šklebu a její Anna je tudíž velmi přesvědčivá.
jirka26
6 288 bodů
7
Krásné kostými a výprava .
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
5.5
Nuda, nuda, nuda... Tenhle film měl obrovský potenciál. Pouštěla jsem jej s očekáváním a nadšením, které postupně mizelo. Kostýmy jsou sice povedené ale děj? Ten asi utekl. Příběh, který všichni dobře známe je zde natažený a nic neříkající. Pro mě obrovské zklamání.
petas.sl
234 bodů
7
K vidění jednou a stačí. Historické drama s romantickou zápletkou. Dobře zahráno všemi, kteří měli ať už menší nebo větší roli. Ericovi Banovi myslím, že role krále moc nesedla. Nehodí se na ni. Scarlett jako božská nevinnost. Příběh mě na konci uplně pohltil.