Revolver

59%
Revolver
Plakát traileru

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ritchieho styl bez humoru a nadsázky naprosto nefunguje. Revolver působí svou křečovitou vážností jedině směšně, ale bohužel ne zábavně. Guye mám za jeho rané kusy pořád rád, ale co předváděl po ženitbě s Madonnou, bylo opravdu za hranicí snesitelnosti.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Vždycky jsem měl za to, že právě Revolverem se Ritchie vrátil do gangsterské ligy. Ale asi ne. Tohle je neuvěřitelná šílenost (hlavně teda v té druhé polovině), která se snad ani nedá (nemá) brát vážně. Netočil to nakonec sám Besson? Na něj by tahle ujetina pasovala.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
3.5
Kolosální blbost. Skoro dvě hodiny o ničem. Škoda celkem dobrých hereckých výkonů. Mark Strong byl ale nejlepší. Luc Bessona Guy Ritchie jsou možná kámoši, ale tenhle scénář se jim vůbec nepovedl. Asi víc pařili než psali. Bída.

Dodatečné informace

Původní název:
Revolver (více)
  • Francie Revolver
  • Francie Revólver
  • Francie Tabanca
Země původu:
Francie, Velká Británie
Rozpočet:
27 mil. USD
Tržby:
7,16 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch