Revolver

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ritchieho styl bez humoru a nadsázky naprosto nefunguje. Revolver působí svou křečovitou vážností jedině směšně, ale bohužel ne zábavně. Guye mám za jeho rané kusy pořád rád, ale co předváděl po ženitbě s Madonnou, bylo opravdu za hranicí snesitelnosti.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Vždycky jsem měl za to, že právě Revolverem se Ritchie vrátil do gangsterské ligy. Ale asi ne. Tohle je neuvěřitelná šílenost (hlavně teda v té druhé polovině), která se snad ani nedá (nemá) brát vážně. Netočil to nakonec sám Besson? Na něj by tahle ujetina pasovala.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
3.5
Kolosální blbost. Skoro dvě hodiny o ničem. Škoda celkem dobrých hereckých výkonů. Mark Strong byl ale nejlepší. Luc Bessona Guy Ritchie jsou možná kámoši, ale tenhle scénář se jim vůbec nepovedl. Asi víc pařili než psali. Bída.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Do poloviny téměř klasický Ritchie, i když s nebývale vážnou tváří, přesto zábavný a formálně "kovově" cool. Druhá polovina je něco, co nedokážu slovy popsat a hlava mi z toho zmatkem třeští. Sofistikované geniální dílo s tisíci různými výklady či prachsprostá onanie a - proč to neříct - prostě shit? Každopádně si Ritchie ukousl větší sousto než by kdokoliv čekal a bojím se, že jeho fanoušci to pravděpodobně nedocení. Jestli se tím soustem skutečně fatálně zalknul, budu však moci lépe posoudit až po druhém zhlédnutí. Momentálně je pro mě Revolver schíza roku.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Nic moc, stejně jako Stathamův knír a to mam Poker moc rád. Guy Ritchie jednou šlápnul trochu vedle..