Hitch: Lék pro moderního muže

72%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Will Smith je tahoun a s přehledem utáhl i tuhle romantickou komedii,která působí přirozeným dojmem a co je překvapující vůbec není trapná. U amerických romantických komedií posledních let to totiž nebývá zas tak neobvyklé. Eva Mendes dlouho nebyla tak sexy jako zde.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Na první pohled komedie na obyčejné až laciné téma, ale není tomu tak. Zpracování a hlavně Will Smith udělaly z filmu nadprůměrnou záležitost. Dobrý spád, málo klišé, dostatek humoru a příběh má hlavu i patu. Zábavná podívaná.. a mě toho vychází skvělých 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Očekávatelná komedie bez většího nápadu, která těží ze Smitha, ale jinak skutečně nemá co nabídnout. Místo mě to mrzelo, ale v podstatě to jinak skončit nemohlo.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Hitch mi přinesl přesně to, co jsem od něj očekával. O tom, že herectví Willa Smithe má něco do sebe, jsem věděl už dávno, stejně jako jsem si už dříve povšiml, že Eva Mendes by nebyla partie k zahození, a nijak mě nepřekvapilo, že spolu jim to před kamerou klapalo jako skutečným milencům. Ten film ale není pouze o nich, je také o zajímavé myšlence, o svěžím a vtipném zpracování a také trochu o Kevinu Jamesovi, který se mi v roli plachého finančníka také moc líbil. Zkrátka a dobře, Hitch je jistotou pro zasmání a nějaký ten odpočinek, a nic na tom nemění ani trochu volnější druhá půlka, ani to za vlasy přitažené finální vyznání.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Perfektní zábavná komedie. Perfektně to utíká, dá se na to dívat několikrát do roka, obsazení je perfektní (dle mého životní role Kevina Jamese) a navíc svěží zápletka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Jako komedie čistý průměr, jako romantika s otřepanými frázemi hluboký podprůměr. Místama jsem se i upřímně zasmál.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
7
Komedie u které se pobavíte, ale nad průměr jí vytahuje jen skvělý Will Smith spolu s Kevinem Jamesem a pak se ještě krásně kouká na Evu Mendes. Tím závěrem to ale tvůrci fakt posrali a dalo se z tohohle dobrého nápadu a hereckého obsazení vytěžit mnohem mnohem více, škoda.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
Ženský maj PRETTY WOMAN a chlapi HITCHE!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Další romantická komedie s dvěmi milostnými liniemi a okořeněna o charismatického Willa Smithe jaka Hitche - tzv. randeologa, což byl hodně skvělej nápad a stará se ve filmu o tu komediální část. Will Smith zde je naprosto fenomenální, skvěle se na něj kouká jak z huby vypouští ty řeči i vztahu a jak se v něm ženy a muži chovaj, možná na tom je něco pravdy, ale pravdou je, že tomuhle filmu hodně pomáhá scénář a především Willovi. Ostatní herci také sympatičtí, Eva Mendes je zde opět jako všude krásnější a krásnější. Navíc je zde poslouchatelný písničkářský soundtrack a happy end na konec, kterej prostě musel být.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Oba dva páry v tomto filmu jsou super mega sympatické. Will Smith je famózní. Příběh okolo chlapa co se živí tím, že dohazuje a dává dohromady jiné páry je super nápad. To že i on se zamiluje a nakonec mu v tom čím se živí nakonec nejde, je vtipná vsuvka. Menší zvrat na konci, kdy vypadá že se všechno pokazilo, je taková klasika u těchto filmů. I přes všechno, je Hitch jeden z mých nejoblíbenějších romantických filmů, které můžu vřele doporučit.