Austin Powers: Špión, který mě vojel

62%
Austin Powers: Špión, který mě vojel

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Spojení Jay Roach - Mike Myers na mne působí přímo magicky. Roach totiž jako jediný dokázal dostat z hereckého dřeva jako je Myers i špetku herectví. Podařilo se jim vytvořit kultovní postavu agenta,který se svou prestiží dokáže rovnat i samotnému 007. V tomto pokračování dostáváme vše na co jsme si zvykli již prvním díle. Tudíž velmi trapný humor,který občas atakuje hranici únosnosti a přitroublý příběh,který slouží jako lepidlo mezi určitými gagy.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Pár povedených hlášek a celkovou zábavnost tomu nebudu upírat jen proto, že Myers párkrát překročil hranici trapnosti. Pořád silně snesitelné.
sabule
14 227 bodů
8
Austin je sice totální blb,ale já to zkousnul.

Dodatečné informace

Původní název:
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
  • USA Austin Powers: Špión, který mě vojel
  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
  • USA Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol
Premiéra v ČR:
13. 1. 2000
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
33 mil. USD
Tržby:
312,02 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Austin Powers: Špión, který mě vojel je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Austin Powers: Špión, který mě vojel


Powered byJustWatch