Dva výtečníci

75%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Další z řady humorných snímků dua S&H nevybočující ze zavedené šablony a přinášející naprosto vše očekávané. Známé charaktery obou postav, spousta gagů a hlavně rvačky jsou vždy zárukou dobré zábavy, jaké nám tato dvojice může předvést. A tak jak to už bývá, dějová stránka scénáře je jako obvykle plná nesmyslů a nelogičností, ale v tom je právě to celé kouzlo všech zábavných scén. Jestli se jedná o jejich nejlepší film lze hodně těžko posoudit. Každopádně tohle spraví náladu vždy.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Spencer a Hill sice natočili i zábavnější filmy, ale pro jejich milovníky je tohle sázka na jistotu. Bitka střídá rvačku a některé scény, především pak neúmyslné přepadení policejní stanice, jsou geniální...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tento film této slavné dvojky je aspoň tedy co se týče mě jen průměrný, je zde málo rvaček, a ještě k tomu takové o ničem, málo vtipných hlášek, a ten děj, ikdyž to je u všech jejich komedií je takový slabý.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
"Hej! Kde jsou moje francouzský hranolky?" - "Ve Francii." Další fantastická komedie Spencera a Hilla. Tentokrát o tom, jak se ze syčáku stanou poldové. "Hele počkej! ruce vzhůru řekni ty, máš tvrdší hlas!" Jinak rvačky super a scény plynou pozvolna, nikam nespěchá a to je ono. "Tys je nenabil?" - "Řekl jsi vyčistit, ne nabít." Už jsem to viděl snad desetkrát a pustím si to zase, prostě mne vždycky hrozně rozesměje duo Spencer a Hill.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
8
Zkus jeho vanilkovou.Fanoušci jistě chápou...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Dobrá italská komedie,nechybí zde akce i zábava a osvědčené duo.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
10
Klasická dvojice Spencer/Hill, tohle je můj nejoblíbenější film od téhle dvojice společně se sudá lichá a jdi na to
Linhi
Linhi
1 324 bodů
10
Za mě jednoznačně nějlepší film dvojce Spencer a Hill.