Flubber

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Ou,tak tohle je vzpomínka na moje dětství. Furt mám v paměti jak jsem na tom byl s celou rodinou v kině. Samosebou,že dnes už film hodnotím úplně jinak než kdysi. Pohled chlapce na tento film se změnil a dnes už bohužel musím říct,že se jedná o docela slabou rodinou komedii s Robinem Williamsem.Nezachrání to ani vznášející se auto ani Flubber.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Roztržitý profesor Brainard provádí experimenty tak dlouho, až náhodně objeví skákací hmotu. Vzpomene si ještě někdo na tzv. hopíka? Tak tohle je něco podobného. Jenomže místo slávy mu to přinese jen samé trable. Jedná se o remake komediálního snímku studia Disney z roku 1961 ´Roztržitý profesor´. Freda MacMurraye vystřídal neméně komediálně zdatný Robin Williams. Příběh je tedy naprosto totožný, jen s jednou určitou změnou. Tentokrát byl vynechán Pentagon a vojenský zájem o vynález profesora Phillipa Brainada. A udělali dobře. Příběh jinak stále ztřeštěný, místy snad až moc, a tak pobaví stejně dobře jako originální film.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Bláznivý sliz a výborný Williams. Bavilo a nenudilo. Velmi vtipné.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Tento film od Dísneyho je docela dobrý.Originální nápad a Williams jako roztržitý profesor.Fajn.Ale nic víc a nic mín.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
7.5
Tohle je tedy strašně vtipný film, kde se člověk skoro pořád jenom směje. :D Opět další role Robina Williamse, která jako by mu byla napsaná přímo na tělo. Vědec, ňouma, roztržitý profesor a jako vždy vše dobře dopadne.
  • vtipné
  • originální
  • trik s létajícím autem