Lví srdce

58%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Každá doba dává vzniknout zajímavým snímkům. V devadesátkách byly v módě film s bojovou tématikou a proto není divu,že tento film tehdy dostal zelenou. Pro mnohé je tento snímek právě tím nejlepším co JCV natočil,ale pro mne se jedná jen o další tuctovou Vandamovku,která ničím nevybočuje od ostatních.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kultovka z dětství, která sice nemá na ty top bojovky, na druhou stranu jsem u ní ani teď nijak netrpěl. Příběh je sice i na raného Van Damma docela bída, naštěstí to dost vynahrazuje závěrečný fight + celkově ten emoční závěr. Parádní hudební motiv.
Fingon
16 886 bodů
6
Nerad bych se mýlil, ale tohle bude asi první vandamovka, se kterou jsem měl tu (pochybnou) čest. Takže tři hvězdy za nostalgii aneb tehdy jsem to tak ještě nebral...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Je až s podivem, že před nějakými téměř třiceti lety s emohlo něco takového natočit jako studiový film, ale holt doba byla taková a bojová umění prostě byla in. Hlavně tedy bylo in video. Tohle je vysoustružený film pro cílové publikum jedna báseň. Autoři automaticky očekávají, že na ně koukají trošku připitomělí jedinci, takže pro jistotu dialogy v jedné větě opakují dvakrát až třikrát. Van Damme je zde samozřejmě urostlý, hlavní úchylná padouška rovněž a do toho jde jakýsi rodinný podkres a francouzská cizinecká legie.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Moje srdcovka z dětství. V té době byla kazeta ošoupaná z ustavičného přetáčení finálního souboje, kde jsem Van Dammovi fandil do morku kostí, aby vyhrál a vlastně mám svým způsobem rád i ten kýčovitý a nepravděpodobný konec, který mě nikdy nenechá chladným. :)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 100 bodů
2
Zcela jistě nejhorší Van Dammův arénový film. Many shots, One Strike, Quick Edit, žádná choreografie, žádní pořádní soupeři a ten kýčovitě debilní příběh k tomu... fuj.
Major Zeman
Major Zeman
248 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!
Smazaný uživatel
0 bodů
7
Krásná nostalgie. Opravdu jedna z dobrých VanDamovek.