Zohan: Krycí jméno Kadeřník

65%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Další šílená věc se Sandlerem. Hlavně první polovina je plná hlášek a různých brutálních situací. Pak se sice tempo krapet zmírní (což je spíš ke škodě), ale i tak na konci převládá celkem spokojenost. 6/10
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Začátek je skutečně boží a namlsán jsem se těšil na nejlepší bláznivou komedii od dob Žhavých výstřelů. Jenže pak se to jaksi zvrtlo a neskutečně zábavnou akci vystřídala smršť nevkusných sexuálních narážek, jakou jsem nakonec horko těžko dokoukával. Adame, Adame.. takhle rozhodně ne!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Myslím si že na komedii opravdu perfektní. Kapánek nadržené a celkem solidní a ulítlé. Sandler se zde opravdu hodně vyřádil.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Zo začiatku som padal od smiechu, no potom z toho vznikla len obyčajná Sandlerovka...škoda...potenciál to malo...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
typicky sandler iduci na pol plynu s trapnym prizvukom (nj ked uz nemame inteligentne hlasky tak to skusim nahradit suslanim ala troska). zaujimave ze najvtipnejsie momenty su tie kde sa sandler nevyskytuje a to je uz co povedat...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Šílená komedie, která si bere na paškál světový problém a ještě si z toho dokáže tropit takovou legraci. Já se bavil, a ikdyž se zde objevilo několik nechutností, které ve filmech moc nemusím, tak zde pasovali a bavili. Adama Sandlera sice moc nemusím, ale zde se mi jako Zohan líbil a byl mi sympatický. Na komedii se zde objevilo dost akčních scén, které jsou zručně natočené, sice jsou extrémně přehnané, ale vždyť jde o komedii. Na film jsem koukal s dabingem, což byla možná chyba, protože si myslím, že v originále to bude určitě několikrát lepší.
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Jedna z těch zábavnějších absurdit se Sandlerem. Ale jednou bohatě stačí.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
8
Film s humorem, který přesně vystihuje podstatu vztahů mezi Izraelci a Palestinci. (Ani jeden ten národ nemá vkus, a to to je příčina, proč ten konflikt nebere konce. Nevkus osmdesátkového střihu v Zohanovi mě prostě bavil.)
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Pojďte a shlédněte příběh Zohana. Chladnokrevného Izraelského bojovníka proti Palestinckým teroristům. Jednoho krásného dne se ale rozhodne že ho boje už nebaví a chce pracovat jako kadeřník v USA. Aby mohl dělat lidi "hedvábně krásné" . Proto nafinguje svou smrt a emigruje. V USA zjišťuje že vše nejde podle jeho představ a musí si svůj sen vybojovat. A to především poté co ho najdou úhlavní nepřátelé. Že to z ní jako nějakej hodně ujetej akční film ? Jenže opak je pravdou, akčních scén je zde málo a všechny jsou vtipné a branné s nadsázkou. Ostatně dejte na můj tip a zkoukněte tuto vynikající komedii. Opravdu stojí za to.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Slušná komedie která na nic jiného nemíří než na humor hodně se film podobá Brunovi nebo Diktátorovi na příběh už vůbec nemíří a co jiného asi také čekat no a herecké obsazení určitě také potěší Adam Sendler na vsší branicí zkrátka zase útočí a pokud nejste na příběhu založený či na silnějším scénáři film vás parádně odreguje.