Dům voskových figurín

53%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Opět jeden zbytečný remake,který si dokázal najít cestu do kin. Film má hrozně přepálenou délku a vůbec nedokáže pracovat s atmosférou. Po celou dobu tak bez náznaku napětí koukáte na bandu "herců" jak se snaží vydržet ještě aspoň pár minut před kamerou. O Paris se nemá ani smysl vyjadřovat,protože to prostě není herečka a její výkon je trapný a žalostný.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Několik silných momentů a hlavně fungující finále bohužel nezachrání pomalý rozjezd a neexistující respekt k záporákovi.
Fingon
16 886 bodů
4
Nemám rád Paris Hilton. I na plátně předvedla, že neumí nic než šoustat, takže to dělala snad v každé scéně, ve které se vyskytla.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Solidní béčko, které nemá s originálem nic moc co do činění. Jaume Collet-Serra už v tomto raném filmu dokázal, že je příslibem lepších zítřků, které beze zbytku naplnil. Na laciné béčko jsou tam i dobré herecké výkony, slušná atmosféra a celkově si myslím, že je to dost možná nejlepší béčko od Dark Castle, která jinak šlapala bohužel dost vedle. Film jsem viděl v premiéře v kině a rozhodně jsem nelitoval vstupného.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Slabé, slabé, slabé. Za trapnou Paris slabý průměr. Proč se rve už i do filmu? To je na tom už fakt tak bídně že se musí zviditelňovat touto formou? Nejspíš. Celkový remake je sice v moderním kabátku, ale tempem se drží při zemi.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Nejlepší na celém filmu byla Paris Hilton!!!! to je výborná herečka! bravo!!! :-)
Floridsky
4 376 bodů
6
Dokud byl film atmosférickým hororem, byl jsem nadšen. Říkal jsem si, proč je zdejší hodnocení tak nízké a dokonce jsem uvažoval o čtyřech hvězdách. Pak se ovšem překlenul do bídného teen slasheru. Konec byl přímo komický - !SPOILER! (už na začátku jsem si říkal, že by byla p*del, kdyby jim ten barák z vosku roztál) !KONEC SPOILERU!
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Obsazení skoro sedne, jen mě někdo byl do očí a to Paris Hilton, prostě proč? Proč dávat roli tý špičatý, hnusný blondýně. Ubírá tak 5% od zážitku, naštěstí to zbývající herci odrazují. Vynikající Elisha Cuthbert. ♥ A hlavně nechybí dostatečná atmosféra, nejenže temné prostředí vyzařuje, ale i make-up šílených bratrů se povedl a dodává tomu strachu větší šťávu. Když jsem koukal, co jsou ty voskové figuríny zač, napadlo mě jestli je to možné. Je to dobře ztvárněné, že mě to nutilo přemýšlet. No prostě paráda.
vranic
53 bodů
Skutečně trapné, Paris Hilton ani nemá cenu komentovat..
Verrum
51 bodů
6
Môj prvý horor čo som asi pozerala, vtedy sa mi to zdalo "nechutné" to narozdiel toho čo pozerám teraz je to animovaný film. Každopádne dobrá atmosféra, milujem to tmavé prostredie v hororoch, jediné čo mi tam avdilo je naozaj tá PARIS HILTON! V tom momente som si uvedomila že vlastne keď tam hrá ona, určite to nebude "skutočné" veď viete akéto bolo pri prvom horore aj u vás ;D... Najviac proste Vincent, nechápem prečo sa mi v každom horore páčia zabijáci ;D