Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života

56%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Druhé pokračování se nese úplně ve stejném duchu jako první díl. Nepřineslo vůbec nic nového, nebo orginálního čím by se aspoň mohlo rovnat prvnímu. Angelina vypadá stále velmi dobře a Chris Barrie ve své roli potěšil. Akce je tuctová a místy až příliš přepálená ( úder do hlavy žraloka). Dvojka tak neuškodí, ale ani nenadchne.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Já s tím prostě nemám problém. A když o tom přemýšlím, nevím, jak by to šlo vůbec natočit jinak, pokud jsem nečekal, že se toho chopí nějaký vizionář. Což jsem nečekal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Digitální orgie obalené nezáživným dějem. Tahle sexy archeoložka měla pro plátno velký potenciál, ale z obou filmových dílů její tvůrci stvořili naprostý paskvil a mě osobně tuhle postavu dokázali dost znechutit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Tak jako první díl: Mohlo to být lepší. Naprosto přehnané. Dětinské.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
v podstate to isté ako jednotka, slabý scenár, nič moc réžia, všetko musí zachraňovať jolie a barrie. je to nuda, ale o chlp lepšia nuda ako prvá časť.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Pestrobarevný zeměpisný stlas zabalený do stylu a hávu počítačové hry. Ale počítačová hra bez lidské interakce s hrdinou, to jsou opravdová muka. De Bont navíc nezvládl po režijní stránce téměř nic (možná taky nebylo CO zvládat, když scénář urychluje, co se dá) a zjevně je mu už do konce života souzeno nosit odznak bídáckého béčkaře. Ale Angelina Jolie, na tu se dá kouka pořád a člověk nemá nikdy dost...hlavně proto není tenhle film za jednu hvězdičku...
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Krásná Angelina opět jako dokonalá Lara Croft.
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Film, který je dobrý a tajemný díky Angeline Jolie, která se dokáže vžít do role. Když jsem hrál hru Lara Croft-Tomb Raider, přeně jsem si představoval tuto herečku.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
7
Miluju Angelinu Jolie, je to úžasná herečka a v tomto filmu se ukázala tak, jak ji znám - akční, dravá a sexy. A úplně stejný byl i film. Prý je to podle počítačové hry, tu však neznám a tudíž nemohu srovnávat, což je možná dobře. Kdo miluje akční filmy, je jak stvořený pro vás. Druhý díl se mi líbí více.