Malý unavený Joe

74%
Malý unavený Joe
Bratři Malý Joe (Terence Hill) a Bambini (Bud Spencer) se rozhodnou zastavit na návštěvu v rodné chatrči. Drobeček ještě cestou stačí ukrást pár koní. Malý Joe však přijíždí s prázdnou, takže se rodiče začínají strachovat o jeho budoucnost. Otec sice Joea nabádá, že krádeže koní jsou perspektivní zaměstnání, ale tomu „slušná“ práce nevoní. Joe s Drobečkem odjíždějí do blízkého města za zábavou. V tamním saloonu Joe objeví svůj talent falešného hráče pokeru. Za vyhrané peníze oba bratři změní svůj zevnějšek, takže vypadají jako federální agenti Washingtonu. Obě ruce ďábla se vydávají do San Jose procvičit Joea v krádeži koní. Ve městě se dozvídají od místních lidí o zvláštní misionářské stanici, kde jsou věřící biti jako žito. A tak nezbývá, než aby tam ďábel poslal obě svoje ruce. Malý unavený Joe je volným pokračováním filmu Pravá a levá ruka ďábla.



lamps
lamps
15 150 bodů
8
Na podobné řemeslné úrovni jako díl předchozí, se stejnými sympaťáky v hlavních rolích a totožným (jak jinak) stylem humoru. Jenže zpestření v podobě některých scén, ať už legendární fackovačka u baru, karetní partie nebo návštěva nóbl restaurace, je tak pikantní, že navzdory slabším chvilkám nelze než chválit. Na odreagování a zasmání ideální záležitost...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Nezáživná western komedie.
Klajnik
Klajnik
8 504 bodů
1
Sequel o dva roky staršího filmu They Call Me Trinity je prakticky tím stejným co se slabého příběhu a vyumělkovaných rvaček týká, ale už bez kvalit, které to v případě originálu u mě vytáhly na těch 2/5. Není zde tak dobrý hudební motiv a přišlo mi to rovněž méně humoristicky nabité. Z 2h stopáže jsem se 90min nudil, což klasifikuji jako tvůrčí selhání. Autoři se svezli na úspěchu a nejen, že to nikam neposunuli - udělali to dokonce hůře než před tím. Z lidí promlouvá nostalgie, ale tento kousek už dnes nemá cenu vidět. Pokud je zájem vidět komediální špageťák od Barboniho, doporučuji spíše Man of the East.

Dodatečné informace

Původní název:
...continuavano a chiamarlo Trinità (více)
  • Itálie Malý unavený Joe
  • Itálie ...continuavano a chiamarlo Trinità
  • Itálie On continue à l'appeler Trinita
  • Itálie Trinity Is Still My Name
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Itálie
Tržby:
2,1 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Malý unavený Joe


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch