Alpha Dog

66%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
To co dělá tento snímek něčím extra je výborné herecké osazenstvo,které předvedlo neskutečný výkon. Hlavně tedy Ben Foster,který si zde střihl jednu ze svých nejlepších rolí. Justin Timberlake mne také velmi mile překvapil. Alpha Dog je cool drsňárnou,která v sobě i přes mé malé očekávání skrývá poctivý kus filmařiny.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dobré baby, husté hlášky, pěkný příběh a drsný konec.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Myslel jsem, že to bude jeden z těch průměrných filmů ze života drogovýho dealera, ale tady bylo něco jinýho, něco navíc, něco, co mě překvapilo a byl jsem zvědavej jak to dopadne a finále mě fakt zaskočilo. Plus dávám Justinovi Timberlakeovi za herecký výkon, moc ho nemusím, ale tady zabodoval. A na mladičkou Amandu Seyfried byl moc hezkej pohled:-) 73%
avenis
avenis
8 067 bodů
5
Ještě mě pořád mrazí… Zase jednou se mi vyplatilo nečíst předem informace o filmu. Mrazit mě začalo ve chvíli, kdy mi došlo, že to ten kluk asi nepřežije… Film už si asi nepustím, protože je temný, smutný a skličující. Ale oceňuji herecké výkony a celkové řemeslné zpracování. Závěrečná scéna se Sharon Stone je asi nejsilnějším bodem celého filmu. Je to prostě paní herečka. Maska je tak dokonalá, že jsem chvíli myslela, že se jedná o autentické záběry skutečné Zackovy matky. Ale opravdu jen chvíli. :) (8.8.2020)
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Film od kterého jsem vůbec nečekal, že se mi dostane tak pod kůži, ale stalo se. Ta hrana, co je jí tak lehké v ghetu přestoupit a po které již není cesty zpět, je tam opravdu hluboce cítit po celý film a kluci zahráli opravdu na výbornou a tak ve mně filmový zážitek ještě dlouho rezonoval.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Takový docela povedený krimi-thriller.Willis měl lepší filmy,ale tento film je dobrý...
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Co se asi může stát když si najdete kamaráda?
hnidopich
334 bodů
Justin Timberlake jako drsňák. Jedno velký LOL. Ne, když si ostříhá ten svůj květák a nechá si namalovat falešný kérky, drsňáka to z něj fakt neudělá. Bez něj by ten film byl o 100% lepší.
Narcipes Freak
Narcipes Freak
308 bodů
8
Nikdy bych neřekl, že se mi bude líbit něco, do čeho je zakomponovanej Justýn Divokýjezero. A on to přitom táhnul. Většina filmu utíká tak nějak nepozorovaně, ale v pohodě. Velký grande final ale chytí přímo za kule a já sem cejtil i jakous takou sounáležitost. Dokonce myslim, že se něco podobnýho fakt stalo.