Bad Boy Bubby

66%
Bad Boy Bubby
Bad Boy Bubby

POZOR SPOILER!! Bubby žije se svou matkou Florence ve sklepním bytě. On docela rád týrá zvířata, zde jen šváby a kočku. Občas se s ním matka oddává sexu. Když ona odchází ven, bere si plynovou masku. Bubbymu tvrdí, že je tam plyn a jemu vrtá v hlavě, že kočka žije a přece zvenku přišla. Matka mu řekne, že kočka nedýchá, a Bubby provede pokus, který kočku zabije. Jedno sem přijde Bubbyho otec. Celý ten věk o sobě nevěděli. A tak spolu žijí ve trojici, až do doby, kdy přijdou oba staří nachmelení a Bubbyho po incidentu vyhodí před dveře. Teprve ráno jej pustí zpět, načež on zdemoluje celý byt, a když se oba opilci vrátí, zase zřízení jak zákon káže, provede s nimi stejný experiment jako s kočkou. Takže je zde nyní sám se dvěma mrtvolami. A pak Bobby vyráží ven jen s kufrem a mrtvou kočkou v něm. Prožívá pro něj neskutečná malá dobrodružství a nakonec se přidá k rockové kapele. Ta nemá peníze, a když zjistí, že je na Bobbyho vypsaná odměna padesát táců, chtějí jej prásknout. On jim však přinese peníze, které ukradl, aniž si to uvědomil a tak jej berou dále sebou. Bubby však stejně v policejní cele končí, i když z jiného důvodu. Zde je sexuálně zneužit a po propuštění a několika dalších příhodách se ocitá opět doma. Zde již nemá stání a tak se ocitá opět u oné hudební skupiny a posléze mezi postiženými, kterým on překvapivě rozumí. Bobby je zde rád, ale pak přichází smrt jedné z dívek, kterou si velmi oblíbil. A tak se vrací zpět k hudbě…




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Forrest Gump v praxi. Trochu mě překvapilo, že ve své nekorektnosti je to vlastně docela stravitelné, což bych asi jen těžko vyčítal jinému filmu, u tohohle mi to ale přijde zvláštní. Jinak ale zajímavé pokoukání.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
4
Máte depku? A slabou? Pak mrkněte na tento film a hned bude silnější. Ano, tento snímek byl pro mne tak depresívní, že to snad ani nebyla pravda. Ale zase jsem to vydržel až do konce, takže asi byl dobrý. No, hrát bych to nechtěl, bál bych se, že mi to zůstane a pan Hope to zvládl s nevšední bravurou. Jinak je to celé plné filosofování a nudy. Klidně to celé mohlo být kratší. V každém případě, i když mne to moc nebavilo, nemohu hodnotit záporně, protože ke skvělému Hopemu se sem tam našla i moudrá myšlenka. Podruhé (potřetí) však film nemusím.

Dodatečné informace

Původní název:
Bad Boy Bubby (více)
  • Austrálie Bad Boy Bubby
Země původu:
Austrálie, Itálie
Rozpočet:
0,75 mil. USD