Dobrodruzi

73%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Tohle je snímek, ze kterého pro mě něco vyzařuje.. má své kouzlo.. šedesátá léta ze snímku sálají, sourodá dvojice Alin Delona a Lino Ventura, doplnění krásnou Joannou Shimkus. Dobrodružství, lehkost bytí, mírná naivita s hořkou příchutí.. To jsou dobrodruzi. Moc pěkné.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Honba za pokladem ležící na dně moře. Dobrodružný příběh plného přátelství a touhy po zbohatnutí, do kterého vstoupí žena. Lino Ventura a Alain Delon spolu ve filmu rozehrávající zcela standardní příběh dnes již ničím nepřekvapující, ale na dobu svého vzniku velmi impozantní v celé své dokonalosti. Natáčelo se na atraktivních místech, které dali snímku po výpravné stránce jistou dokonalost. Zcela přirozený film bez CGI efektů, bez kterých to dnes už ani nejde. Film, který po právu patří do každé filmotéky.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Ústřední duo mých oblíbených herců, zajímavá akce a dobrodružství, které se odehrává na Pevnosti Boyard. Je tam vtip, romance i akce.
avenis
avenis
8 056 bodů
4
Slabý film, který připomíná spíš hraný dokument. Úroveň snižuje především nemožná kamera a špatně napsaný scénář. Jednotlivé kapitoly jsou buď hloupě ztřeštěné nebo mají příliš mnoho záběrů jednoho tématu. Což mě nutí dát špatnou známku i střihu. Lítá se, svařuje se, vystavuje se, jezdí se ve fofrautu, blbne se na lodi, potápí se... Nuda. Na chvíli to začne být zajímavé, když na loď vleze pilot. A pak zase nezajímavé vodní pasáže. Jediné, co stojí za řeč, jsou historické záběry pevnosti Boyard ještě před rekonstrukcí.