Poslední dům nalevo

66%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Až přílišná a okatá snaha co nejvíce šokovat a vytvořit si maximální antypatii k záporákům, kterým pak o to víc budeme přát co nejkrutější smrt. Naopak co tady postrádám, je aspoň trochu té uvěřitelnosti jednání postav (hlavně u záporáků) a taky by to pro příště chtělo okleštit to přílišné množství náhod. Nicméně - film na to, že má skoro 2 hoďky, utekl hodně svižně a v konkurenci různých Krvavých valentýnů apod. je tohle určitě výhra. 5/10
lamps
lamps
15 150 bodů
6.5
Kdyby měly všechny remaky béčkových filmů takovou kvalitu, zažívali by hororoví nadšenci nepřetržité filmové hody. Poslední dům nalevo je sice jen dalším z velké řady a do hororové síně slávy má stejně daleko jako Uwe Boll k "červeně" hodnocenému snímku, ale přesto patří v posledních letech k tomu výrazně lepšímu, co nám Američané ve své zběsilé hororové produkci nabídli. Kdo přetrpí zdlouhavou první třetinu a seznamování s postavami, které je v konečném součtu úplně zbytečné, může se těšit na docela podrobnou studii lidského utrpení, zvrácenosti a touze po pomstě, která nakonec strhne každého diváka na stranu kladných hrdinů. Atmosféricky je to sice poměrně hluché a psychologicky jen okrajově nakousnuté, ale po skončení mě ovládl velmi příjemný pocit z dobře odvedené filmařiny a také ze způsobu, jakým to naši hrdinové vše vyřešili. O rok mladší Plivu na váš hrob do toho jde sice více po hlavě a přináší mnohem větší efekt, ale i tohle si svoje bohatě odvede..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobře natočený remake s brutálními padouchy a pomstychtivými rodiči. Jde o drsný příběh o vraždách, znásilnění a pomstě. V tomto thrilleru musím zdůraznit scénky s drtičem odpadu a konečnou s mikrovlnkou. Bravó.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Rodiče milují své děti...a udělají VŠECHNO!!!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Další překvapení roku ve svém žánru. Ano. Po Stáhni mě do pekla další skvělý horor, který jsem měl možnost tento rok vidět. Sice jde o remake, ale k mému štěstí patřím mezi ty, co originál neviděli, a abych pravdu řekl, jsem i rád, protože tento film je naprosto úžasný. Po hororové stránce téměř bez chyby - mělo to skvělou atmosféru, která je budována až do totální řezby, napětí také nechybělo, pár těch gore efektů a co není typické pro horor, tak i slušné herecké výkony. Byl jsem maximálně spokojen a skvěle se pobavil.
Peter12
Peter12
810 bodů
7
Začalo to tak,že vazňa prevážali dvaja policajti do vezenia.Do nich narazilo auto,jasné že to boli jeho kumpáni a policajti zomreli a on ušiel.Mary s kamarátkou Paige stretnú chalana a idú k nemu do izby zahúliť,v tom prichádza jeho otec,ktorí pre ich nešťastie je ten zločinec.Berú ich zo sebou,Mary niečo spraví a havarujú. Zachvíľu je Paige zavraždená a Mary znásilnená.Z posledných sil Mari uteká ale je postrelená.Či náhoda alebo zámer zločinci klopú na dvere Mariných rodičov,a tí netušiac kto sú a čo spravili ich púšťajú dnu.Predstavte si že niekto ublížil vašemu dieťaťu,urobíte všetko preto aby za to zaplatili a hlavne keď tak krásne prídu k vám.Jednému rozbijete hlavu kladivom,druhej strelíte do oka a tomu hlavnému upečiete hlavu v mikrovlnke,si to zaslúžia tak nech skapú nie?V tomto filme boli použité dosť tvrdé scény,hlavne tá kde ju znásilňuje,ta bola veľmi autentická a drsná.Konečne je tu zločinec ktorému som to veril-G.Dillahunt bol ako psychopaticky vazen naozaj dobrý a z hercov úplne najlepší.Tvrdí miestami až brutálny film,kde sa s ničím nikto nesere.