Nikdy to nevzdávej

69%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Velmi dobrej film,který jsem hltal hned v době jeho uvedení. To jsem byl přece jen mladší a příběh borce,který se po smrti otce vyhrabe ze dna až na vrchol mi prostě přišel sakra cool. Obsazení je hodně fajn a i když je to vše trošku povrchní a hloupé jako výsledek to funguje. Souboje vypadají dobře a mají šmrnc.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
K čemu takový film, když jeho každý motiv je tak nechutně ohraný a když už v okamžiku, kdy si přečteme krátké obsahové info, přesně víme, jak skončí? Coby stylové, dynamicky sestříhané a sympaticky obsazené motivační video funguje snímek více než obstojně a s hlavním hrdinou, jeho ukrutně sexy přítelkyní a ultracharismatickým koučem vydržíme až do konce bez jakékoli psychické újmy, ale kdo chce něco víc, něco nad rámec konvenční příběhové rovnice, kterou scénář opisuje s bravurou vlastní jen malé hrstce podobných příběhů pro zhrzené puberťáky, musí jít bohužel jinam. Já jsem naštěstí o moc víc nechtěl, a tak mírně převládá pocit uspokojení ve chvíli, kdy ten hezký, milující a ctnostný chlapec skolil toho sprostého bohatého zm*da oslnivým knockoutem hluboko do kolen. Jak symbolické, že?
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Vůbec jsem od tohoto filmu nic nečekal, film který je mixem starých Karate kidovek, klubu rváčů, rychle a zběsile a hromady podobných teenage filmů v podobném ladění a musím říct, že jsem mile překvapen a ještě teď pár minut po shlédnutí filmů skvěle naladěn. Děj, scénář klišoidní v každém záběru, při každém dialogu tak jako u filmů z 80-tých let, ale natočen dnešním stylem, rychlými střihy, zbrklou klipovitou kamerou, k tomu mix nejaktuálnější muziky dnešní doby ( Scéna kdy hlavní postava kráčí při zvuku Strongera od Daft Punku s Kanye Westem je výborná a pouštěl bych si je častěji). K tomu sympatičtí herci v čele s hlavním představitelem jménem Sean Faris, který mi připomíná Christian Bale, Djimon Hounsou jako trenér taky neměl chybu a ostatní taky ušly, především se zde vyskytuje mnoho hezkých slečen málo ošacených. Film je pro mě milým překvapením a zároveň i odreagováním a možná jde i o poctu všem těm filmům, které měli v názvu Karate ...
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Laciná romantika pro mlaďase, které se film snaží přesvědčit aby si šli za svým snem. Film dělaný jenom pro oči dnešní mládeže s až moc předvídatelným příběhem. Nicméně kdo řekne, že to neni nabušený od začátku do konce a že je to nuda, tak je ocas. verbalův koment je za pět * :D
karlik4801
1 942 bodů
8
Dříve jsem na tomhle filmu neuvěřitelně ulítával a pouštěl si ho denně. Stále mě bavil příběh kluka, který ztroskotal kvůli smrti otce a vyšplhá se na vrcholek. Nešlo mi tak o nějaký volný styl boje, jako o dobrý film. Teď jsem Nikdy to nevzdávej neviděl přes rok. Bohužel to u mě byla jen chvilková záležitost, ale špatné to rozhodně ani trošku není.
petr-hnyk
1 542 bodů
6
Karate kid pro 21. století. Žádný zázrak to není, ale docela dobře se na to kouká. Gayové si mohou přidat jednu hvězdičku navíc.