Góóól! II

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Po velmi solidním prvním dílu nám tvůrci naservírovali stále kvalitní druhý díl. Tentokrát se stěhujeme s hlavním hrdinou do nejslavnějšího klubu světa. Do španělského Realu Madrid. příběh je taková rutina a opět nám nabízí pohled do životů nejlepších hráčů světa. Zápasy jsou natočené záživně a je radost na ně koukat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Děj v podstatě žádný a záběry ze zápasů ještě o třídu horší než v jedničce. A samozřejmě, že vše je zase ve stylu "Santi nastoupí minutu před koncem a první střelou v zápase rozhodne zápas". Navíc ten strojo dabing-komentář u zápasů je něco šíleného. První díl nebyl sice žádný zázrak, ale tohle už je peklo.
lamps
lamps
15 155 bodů
6.5
Jako velkého fotbalového fandu mě i tento druhý díl potěšil. Zápasy jsou samozřejmě přehnaně efektivní a každé Munezovo zakončení si říká o gól století, ale koukat na všechny ty fotbalové megastar mě strašně bavilo. I hlavní příběh zaměřující se na Munezovo osobní život není vůbec špatný. Je tu krásně vidět, že sláva je vrtkavá a ne každý s ní dokáže vhodně naložit. Potěšil i Rutger Hauer v roli trenéra.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
6
Goal II. trpí klasickými problémy druhých dílů - všeho víc, všechno větší, opulentnější a zároveň předvídatelnější. Ale i tak se stále jedná o nadprůměr v rámci sportovních snímků a záběry ze hřiště jsou dokonalé.
navrc.007
navrc.007
189 bodů
8
Navazuje na úspěšný první díl a určitě nezklamal. V pozadí real madrid a jeho exceletní hráči. Škoda jen že ten třetí přes veškerou snahu nebyl tak poutavý jako první dva ale i tak super. Kolekce Góóól je prostě fotbalová lahůdka a pastva pro oči :-)