Do hlubiny

59%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Fain reklama na léto na Bahamách. Polonazí chlapi, ženy, zarostlý Brolin a souboj o celkem nečekaný "poklad". Chvilkama celkem i napínavá podívaná, ale většinu času spíš nuda protkaná pohledy na potápění nebo na polonahou Albu (neříkám že to nebylo fain, ale kvalitu filmu to nezvedlo). 4.5/10
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
myslel som si ze film v ktorom je j alba cely cas v plavkach nemoze byt nuda.... mylil som sa.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Film, který přes hodinu nemá co říct a v němž se nic pořádného neděje. A pak se najednou vše zlomí a začnou padat hlavy. Škoda, že to celou dobu nemá podobný drive jako finále. Od momentu se žralokem z toho bylo docela chutné béčko. Do té doby ukrutná nuda, která staví akorát na polonahém Walkerovi a pevném zadečku Alby v hlavních rolích.
  • vygradované finále
  • sympatické obsazení
  • scénář
  • nudná první hodina
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Jo, pěkně se na to kouká...tedy na Jessicu:-)
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Zkrátka sem čekal více a neza chraňuje to ani kočička Jessica Alba.
Kuca25
2 132 bodů
6
Já jsem tenhle film viděl poprvé už strašně dávno v televizi a celkem mě zaujmul. Je to takový příjemný béčkový film. Fanoušky si najde právě tím že se dá často zahlídnout na obrazovkách. Nemyslím si že by to jinak lidi táhlo do kin. Do té doby než se vše zvrtne se mi to vždycky líbí. Je to takové příjemné koukat se na ten svět pod hladinou. Chvíli mi to připadalo jak snowboarďáci pod vodou. Všiml jsem si že hodně lidí tu řeší že lidi na film koukají hlavně kvůli Jessice Albě a jejímu tělu. Přijde mi to vtipné. Ale je fakt že pohled je to pěkný. Jinak pro mě nikdy nebyla Jessica dobrá herečka. Ostatní obsazení se také vůbec nepředvedlo. V podstatě ani Paul Walker nijak nezáří. Takže zkrátka herci nic moc. Příběh je vcelku předvídatelný ale i tak se na to dá v klidu dívat. Je to takový oddechový film. Nesmí se nad tím moc přemýšlet nebo si zkoušet zadržet dech stejně dlouho jako oni, ale jinak je to fajn podívaná.