Tři muži ve sněhu

71%
Tři muži ve sněhu
Plakát traileru
Mladý doktor Hájek už dlouho bezúspěšně hledá zaměstnání. Štěstí se na něj však přece jen usměje – vyhraje soutěž o nejlepší reklamní slogan, kterou vypsal továrník Bárta. Cenou je pobyt v luxusním horském hotelu. Do stejného zimního střediska odjíždí i Bárta, ale použije falešné jméno a vydává se za chudáka. Není proto divu, že se personál hotelu při ubytovávání těchto dvou hostů splete. Nemajetný mladík si užívá přímo královských poct a výsad a továrník se přitom choulí v kamrlíku bez topení. Do děje také zasáhne Bártova roztomilá dcera a komplikace na sebe nenechávají dlouho čekat. (Filmexport)



kawa
3 388 bodů
6
Slabý film s Hugo Haasem v hlavní roli, který celý příběh drží aspoň trochu po kupě. Tragický výkon Vladimíra Borského.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
7
Jedna z mých oblíbených komedií. Jednou i dvakrát ročně ku poslechu k práci. Velmi dobrá zápletka, velmi dobří herci a legrace je také dosti. Je to vlastně záměnná komedie, která mne jako malého moc nebrala, ale nyní oceňuji její nesporné kvality. Mimo technickou stránku sněhu a podobných scén v ateliérech. Ale jinak jde o veselé a svěží dílko, které se snad ani nemůže „ohledět“.
dancemusic2012
466 bodů
8
Predvalecna komedie z filmu pro pametniky, s nezapomenutelnym Hugo Haasem a Jindřichem Plachtou. Pro mně opět skvela komedie, nadcasovy humor, ironicky a uzasny humor Hugo Haase, kterého mám snad ze vsech tech hercu z prvni republiky nejradšil.Věra Ferbasova a skvela Zdenka Baldova tuto komedii jeste zlepsily.

Dodatečné informace

Původní název:
Tři muži ve sněhu (více)
  • Československo Tři muži ve sněhu
  • Československo Three Men in the Snow
  • Československo Tri muzi ve snehu
Premiéra v ČR:
26. 6. 1936
Distributor:
Metropolitanfilm
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění