Kačer Howard

55%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Ve své době velice smolný film, který dnes vypadá jako obyčejná komiksová sci-fi zábavná rodinná podívaná, ze kterého 80. léta doslova září. Onen komiks skutečně vycházel a byl vcelku populární a tak není divu, že vznikl i film. Jenomže jeho odklonění od předlohy fanoušci prostě nepřijali. Nemělo to ten správný satirický šmrnc a dobrodružnost. Vyloženě dětský film to není, ale dnes už to ani jim nijak neuškodí. Při sledování snímku tedy doporučuji pustit svou roušku fantazie a bavit se. Berme to jako předchůdce známých ‘Želvy ninja’.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Jeno z nejbizarnějších filmových WTF. "Bohužel" natočeno je to moc klasicky a dobře, aby to svou podivností bylo zábavné. Podobný přístup je oprávněně slepou uličkou, takové filmy nemají co dát, nemají kam směřovat. Může to být leda vtipné. A protože já se nesmál, není co řešit.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Ako toto dokázalo získať PG rating mi navždy ostane záhadou..
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
dosť veľká blbosť je miestami zábavná blbosť. najlepší je na celom filme jones ako temný pán vesmíru. erotické scény sú skutočne zvrátené:-)
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
V podstatě absolutně nechápu, proč byl film takový propadák. Dobře, některé scény jsou fakt přetažený, ale Howard je sympaťák ve všech směrech a celkově má, díky němu, film strašně pohodovou atmosféru. Přelomové dílo to není, ale totální kravina hodná zapomnění taky ne. Prostě taková nenáročná pohodovka...
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
4
Strašlivě zdlouhavé ze začátku a strašlivě přeplácané následně. Kačerovy hlášky mě strašně rychle omrzely.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
9
POdle zahraničních kritiků nepříliš povedený,ve skutečnosti výborný.