Cukr, med a feferonka

61%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Bláznivá komedie, která se skládá ze tří příběhů smolařů a zkrachovalců. Podobný humor, jako v příbězích účetního Fantozziho a to vše vyšperkováno a krásnými herečkami. Pro pobavení velmi dobrá volba, italský humor mi je celkem blízký a jejich bláznivé komedie dokáží rozveselit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
7
Italské komedie měli vždycky své kouzlo. Divák se pobavil, odpočinul a přišel na jiné myšlenky. Bohužel ale stárnou a při dnešním pohledu mnohé ztřeštěné scénky už tolik srandovní nepřipadají. Týká se to i tohoto snímku, který ve své době byl velice úspěšný. Dnes sice také dokáže pobavit, ale už to prostě nějak není ono. Některé scénky padají až do grotesky a snaží se pobavit za každou cenu. Někdy herci strašně přehrávají a vypadají, jako by zrovna byli smyslů zbavený. Na druhou stranu se ale vůbec nejedná o špatný film. Stále je to dobrá komedie, která sice už tolik neoslní, ale na odpočinek je dostačující.
martin2560
martin2560
618 bodů
7
Pohodová italská komedie alá fantozzi.I po letech neurazí a připomíná pravý nefalšovaný spaghetti humor.V době natáčení měla Itálie své problémy a přesto si dokázala z toho dělat srandu,jako například v této komedii.Vysoká nezaměstnanost,inflace a znehodnocená měna... a přesto všechno humorné narážky i na tyto věci.Bravissimo.