Chatova země

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9
Brutální western - Charles Bronson jako poloviční indián Chato. Bronson toho tentokrát moc nenamluví, stane se štvanou zvěří. "Pro apače je pes jako pro tebe šťavnatý steak." Film má svižné tempo, pořádně se rozjede v momentu kdy pistolníci znásilní Chatovu manželku a upálí zaživa jeho kamaráda. Potom se Chato mění ve "mstitele" a film působí jako westernovská verze Přání smrti. "Říká, že jste zvířata a hlupáci. Apač teď bude zabíjet!" Právem jeden ze 100 nejlepších westernů. - 90%.
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Krásný western s Charlesem Bronsenem v roli mstivého indiána. Nejedná se o nic originálního, a nebo neotřelého, ale hudba a scénografie jsou tak kráné, že tomu s radostí tu pětku dám. 85%
hrona
615 bodů
8.5
Ten, který má být loven, z lovce kořist udělá. Mám velice rád tento western v čele se snícím jižanem Palancem a nemluvným, nekompromisním apačem Bronsonem. Jasně daný příběh, již od prvního momentu nalajnovaný. Na svou dobu extrémně brutální. Jako kluk jsem četl podobný román Strach v hrsti prachu a nemůžu si pomoci, ale díky tomuto stylu těm indošům zkrátka fandím víc, než při sledování super-hrdiny Karla Maye.