Dívka v parku

61%
Dívka v parku

Julia Sandburg (Sigourney Weaver) byla velmi úspěšnou muzikantkou, která měla milujícího manžela a dvě malé děti, dcerku Maggie a syna Chrise.

Jednoho dne se šla projít s dcerou do parku a ve vteřině nepozornosti o ni přišla. Julia se se ztrátou dcery nedokázala ani po letech vyrovnat a ztratila tím manžela a v srdci cítila jen hořkost a bolest, až jednoho dne poznala Louise.




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Dívka v parku je civilním snímkem spadajícím do čistého dramatického žánru a nabízí velmi zajímavě vystavěný příběh s mnoha nečekanými zvraty. Snímku poněkud podráží nohy nemastný, neslaný závěr, ale pokud máte podobný druh filmů rádi, tak určitě nebudete zklamaní. Každopádně už jenom kvůli sledování stále zajímavé Sigourney Weaver se tomuto filmu vyplatí věnovat 110 minut svého času.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Sigourney Weaver překvapivě ne jako drsná Ripleyová, ale jako obyčejná ženská s průměrně šťastným životem, který se jednoho dne zhroutí, když se jí v parku ztratí dcera. Po 16 letech žije sama, chodí jen do práce a z práce a s bývalým manželem a synem udržuje velmi neobratné vztahy. A pak náhle potká mladou dívku, která by snad mohla být její ztracenou dcerou, a opatrně se s jejím přispěním vrhá zpět do života. Nakonec kupodivu na jejich genetickém ne/spříznění možná zas tak nezáleží. Pěkně, citlivě natočené.

Dodatečné informace

Původní název:
The Girl in the Park (více)
  • USA Dívka v parku
  • USA The Girl in the Park
  • USA Girl in the Park
  • USA I exafanismeni
Země původu:
USA
Čeština:
Dívka v parku je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch