Co my jen víme?!

46%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
0
Co dodat? Pseudověda, šarlatánství, lži na maximální úrovní. Navíc příšerně nudné a strašlivě natočené.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Jeden z nejlepších dokumentů se skvělými efekty i nadhledem a humorem o tom, co pro nás znamenají objevy vědy na poli fyziky, medicíny a psychologie. Jednoho zamrazí, když si uvědomí, že žije vlastně jako tak trochu chodící mrtvola, co nechce nic vidět. Hromada inspirativních otázek po smyslu čím jsme, co děláme a kam kráčíme. Komu vadí trochu hollywoodský styl, tak šáhne po obšírnějších přednáškách autoru nejen z tohoto dokumentu a bude se divit znovu, no není to fajn :-)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 100 bodů
0
Vědci zneužiti a sestříháni do totálně pavědeckého nesmyslu, který by chtěl být psychoterapeutickou přiručkou. Stručně - zákonitosti subatomárního světa nelze analogicky převádět na lidský život. Ze všeho nejhorší je potom ta sektářsky rozzářená atmosféra a trapné hrané vsuvky.
jan-hrouda
863 bodů
4
Nemám nic proti dumání nad filosofickými, psychologickými a koneckonců ani mystickými implikacemi moderní fyziky, naopak, je to mé oblíbené téma... ovšem takhle ne! Na druhou stranu, pokud to někomu pomůže rozšířit obzory a naznačí, jak úžasné implikace současná fyzika - "nejtvrdší" ze všech věd - vlastně má, tak proč ne.