G.I. Joe

66%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Nejsem fanouškem těchto bezmozkových akčních filmů, ale u G.I.Joe jsem se pobavil. Příběh je stokrát viděný.. hodná a zlá tajná korporace, jedni chtějí ovládnout svět, druhý ho zachránit.. Propojení hlavních hrdinů s antihrdiny velmi nedotažené a je to prostě béčko, jako noha.. jenže je to zábavné béčko, které se odehrává v pořádně rychlém tempu, všude plno technologických lahůdek, spousta výbuchů, kulek i soubojů. I přes otřepané dialogy a hlášky jsem se u filmu prostě nenudil a bavil mě.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
5
Elitní vojenská jednotka, složena z nejlepších bojovníků známých jako G. I. Joe (Global Integrated Joint Operating Entity), je nasazována všude tam, kde běžná armáda nestačí. Už komiks obsahující dobrodružství těchto vojáků dokázal zaujmout, což se mimo jiné projevilo i faktem, že nejeden kluk toužil vlastnit figurku alespoň jednoho z nich. A tak celovečerní film, s podtitulem 'Vzestup Kobry, byl toužebně očekáván. Což o to, akce je tu více než dost, ale to je asi tak všechno. Zbytečně rychlé tempo vytváří naprostý chaos takřka ve všem. A to je děj ještě navíc prokládán retrospektivy. Nepřehlednosti je zkrátka učiněno za dost. Nelze tedy očekávat lecjaký hluboký příběh o všelijakých akcích spojující atmosféru dnes již kultovních starých komiksů. Ale pravda, scéna s 'Eiffelovkou' vypadá úžasně a dá se považovat za vrchol celého snímku. Oné akce je tu tedy samozřejmě více než dost, avšak samotný děj v celé té parádě vypadá spíše jako nutná kulisa v pozadí. Co se týče dějové linky, opět nic originálního. Něco takového bylo použito už tolikrát, že snad každá následující minuta je předvídatelná. Tak co s tím. Akční fanoušek obzvlášť přepálené akce si to určitě užije své, avšak pokud u toho vypne mozek a nebude přemýšlet nad logičnostmi a chybami. Je to zbytečné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Osvěžující letní akční jízda, která jede od začátku na plný plyn. Dějový propletenec jak z nejlepších dílů VKVéček mi vůbec nevadil. Naopak při každém odhalení jsem doslova zíral s otevřenou hubou. Stejně jako na scénu při zachraňování Paříže. Prostě, loňský rok měl Iron Mana, tomu letošnímu vládne tým G.I. Joe...8/10
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Jeden z nejzábavnějších akčních výplachů, jaké kdy vznikly. Vizuální stránka filmu je tak vycíděná a stylová, jako magnum Drsného Harryho, a Sommers se coby nadšený popkornový tvůrce neštítí žádných prostředků, kterak ji co nejvíce zvýraznit nad tou příběhovou. G. I. Joe je další naprosto neuvěřitelný americký "superhero-movie", na které si budeme muset s rozvojem počítačových technologií čím dál více zvykat a nad nimiž musí divák kroutit hlavou tak dlouho, až ho to přestane bavit a začne si to celé prostě jen užívat. Na koukání je tady toho totiž opravdu hodně. Kromě zmíněných efektů a nekonečné megalomanské akce i plejáda známých tváří, jejichž přítomnost je sice z velké většiny ryze komerční záležitostí a pomrkávání směrem k Sommersovým předešlým snímkům, ale stejně dokáže každého fandu upřímně potěšit. Nás Čechy určitě potěší i "pražská" scéna, která náhodou patří k těm vůbec nejzábavnějším z celého filmu a trumfla i závěr na Severním pólu. Já se bavil výborně od začátku až do konce, takže ten detail, že příběh je jedno velké klišé, tentokráte s chutí ignoruji.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Opět další skvělý akční Sci-Fi film. Dobrá akce i efekty až na pár vyjímek, kde jsou efekty ''umělé'' a dětinské. Bojové scény jsou drsné a film je celkově zábavný i co se hlášek týče. Nejsympatičtější mi byl Snake, který toho nenamluví a podnikne o to více akce.
  • Akce
  • Hlášky
  • Občasné efekty
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
G.I. JOE nová hračka od firmy Hasbro Toys pro všechny malé chlapce.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Pokud jste neviděli slátaninu za 175 milionů dolarů, nemusíte hledat dál. G.I. Joe drží první příčku v žebříčku nejdražších zbytečných filmů. Člověk by si myslel, že při takovém rozpočtu nejde natočit absolutní debilitu. No jo no, chyba hráče na to jít do kina! Abych to shrnul. Trapné, nudné (rádoby zábavné). Jedna hvězda je za v celku povedené efekty. A to jsem se na to třásl jako malý dítě na kus sejra... (11%)
kubas369
4 086 bodů
4
Plus mínus stejná sračka jako dvojka. Ještě tak do zničení eifelovky poměrně zábavný akční počin jenže potom to jde se zábavností rapidně dolů. Nakonec se těšíte na titulky jako na smilování. Přesto asi musím uznat že je to lepší než dvojka o chlup ale lepší.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Slibný začátek přiblblý konec povedená akce příběh příšernost takové máte pocity při skouknutí GIJoe je to škoda protože se blízkalo na hitovku už i stoho že měl film u nás český dabing ale ve skutečnosti jde o naprosto nezvládnutě odvedené řemeslo.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Milovníci IRON MANA budou nadšení. Efektně natočená stylovka s humorem a tupým scénářem. IRON MAN je lépe zpracovaný, má lepší děj i herecké obsazení. G. I. Joe je popcornovka pro mladou generaci. Film o kterém jsem zapomněl po pár hodinách. Další zhlédnutí zcela vyloučené.