Návrh

70%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Sandra Bullock a Ryan Reynolds tvoří jeden z nejsympatičtějších a nejvtipnějších filmových párů ever. Jejich vzájemné kočkování mne velmi bavilo a chemie mezi nimi byla až neuvěřitelná. Podobný námět už byl několikrát zfilmovaný,ale nikdy nebyl tak zábavný jako zde.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Pěkná romantická komedie, nicméně nepřináší nový nápad, ani zajímavé zpracování. Je to dospělejší love story postavená na drobném podvůdku a.. prostě to známe. Sandra Bullock i Ryan Reynolds spolu fungovali dobře a odvedli slušný výkon. Za mě v této kategorii nadprůměrný počin.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 421 bodů
9
Kupodivu velice povedená a zábavná romantická komedie tentokrát se Sandrou Bullock a Ryanem Reynoldsem, kteří si to i viditelně náležitě užili. Šablona romantických etud je zachována a tak opět sledujeme příběh dvou lidí, kteří se profesně setkali, byli nuceni vlivem okolností trávit společně svůj čas, aby nakonec mezi nimi plamínek přitažlivosti přeci jen vzplanul. A já už jen čekal, kdy se vztah rozpadne, aby to stejně nakonec zase skončilo svatbou. Nic tedy nového pod sluncem, ale to neznamená, že by se na to nedalo dívat. Naopak. Děj je plynulý, veselý a zábavný zároveň a ke konci pochopitelně i citově založený. Tento snímek slibuje skvělí filmový romanticko-komediální zážitek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nijak originální romantika, u které to ale tentokrát není nějak vážně na škodu. Táhnou ji totiž - a to úspěšně - Reynolds a neuvěřitelně sexy Sandra Bullock (nezdá se vám, že vypadá líp než před 10 lety? :) Navíc s věkem asi nějak měknu a takové romantické oddychovky mám čím dál radši. Na nedělní odpoledne ve dvou prostě fain volba, která (alespoň u mě) přesně splnila očekávání. 7/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Jedna z nejpřesvědčivějších romantických komediíí posledních let a zřejmě nejlepší komedie Sandry Bullock. Nápad je hodně povedený, romantické momenty jsou okouzlující a humor se rovněž dostavuje. I nenáročná komedie se musí umět, tahle se povedla.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
6
Nenáročná romantická komedie ve stylu Zelené karty.. Výhodou je, že ústřední dvojici tvoří otravná ale sexy Sandra Bullock a rozjíždějící se Ryan Reynolds v typické póze užvaněného vtipného floutka, která mu nakonec definuje velkou část jeho budoucí kariéry.. Téma předstírané lásky, která nakonec procitne v opravdovou, je už těžké klišé, které je divákovi jasné již od začátku. Jenže to je tak nějak všechno.. Každý člen rodinky, která dělá našemu páru křoví je tak stereotypní až hanba. Kromě nahodilých situačních vtipů, vyjma linky s vtěrným imigračním úředníkem, to prakticky nemá žádný příběh. A nebýt roztěkaného hláškujícího Reynoldse by to bylo takřka nesnesitelné.. Ovšem i přesto, že víte, kam celý příběh přes všechnu tu vatu směřuje, tak když už se dorazí do cíle, ten snímek mě má přesně tam, kde mám být a jen se hloupě usmívám, jak jsem jim to přes všechnu tu nevoli sežral. Neoriginální, vtíravé ale žánrově naprosto vyhovující.. 55%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Dlouho jsem váhál nad tím, jak ohodnotit tento snímek. Jde o další tuctovou romantickou komedii, která má sice vydařenou zápletku, ale není to nic, z čeho bych byl nějak unešený. Ale i tak jde o kvalitně odvedenou práci, jak po stránce komediální, tak i romantické. Z komediálního hlediska jde o civilní humor s pár vtipnými situacemi a nevyskytuje se zde žádná trapná a ani úchylná, což musím ocenit. Z romantického pohledu nic nového, hlavním je, že mezi Bullock a Reynolds to jiskří, a i tu počáteční nesnášenlivost jsem jim uvěřil. Dávám 4*, ikdyž je to možná mnoho, ale na průměrné tři je to zase málo. Takže takových 3,5* by bylo optimálních.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Po vydařeném komediálním začátku se z Návrhu stává klasická romantická rutina, která nemá v čem překvapit.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Sandra Bullock je v poslední době jedna z mých top oblíbených, takže jsem se vracel k jejím filmům.. A když jsem viděl návrh, se stále fešným Ryanem Reynoldsem, byl jsem nadšen. Tihle dva vypadají jako by nikdy v životě mezi sebou nemohli mít dobrou chemii ve filmu která by vás přesvědčila, že to může fungovat.. Jenže mě tady fakt přesvědčili.. Bylo to fajn, vtipný ale ne ujetý a jsem sakra rád, že po dlouhé době nemusí být v nějaký romantice nějaká vzrušující sex scéna, která byla nahrazena jinou nahou scénkou. Ta mě daleko víc pobavila. Fakt super podívaná.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Roztomilá romanťárna o tom, kterak asertivní kariéristická redaktorka přinutí svého submisivního asistenta, aby souhlasil se sňatkem, neboť nechce být deportována zpět do rovné Kanady. A pak se z ní samozřejmě vyklube citlivá a v jádru poctivá dušinka, která dokáže ocenit to, když má někdo velikou a milující rodinu, a tak všechny odmítne zklamat. Podle mě si to tvůrci trochu zjednodušili tím, že z hlavního hrdiny udělali syna z vlivné rodiny z jedné aljašské vísky - takže se z poslušného podržtašky na můj vkus až podezřele rychle mění na vcelku sebejistého dědice rodu a naskýtá se tedy logicky otázka, proč takovou podřadnou práci vůbec dělal. Ale mnohé momenty jsou vtipné a všechno dobře dopadne, takže ok:-)