Rychlí a zběsilí

65%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Justin Lin je zpět,aby restartoval umírající automobilovou sérií. To jak to dopadlo už dnes všichni víme. Návrat původních hrdinů je příjemné zpestření a potřebný impuls. Akce je našlapaná tak jak jen může být,auta jsou nádherná a mají takové obsahy,že se motor sotva vejde pod kapotu. Pro fandy do aut je tento díl a vlastně celá série povinnost.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Vin Diesel tento "seriál" oživil a musím říct, že ve spojení s Paulem Walkerem to funguje. Děj je zzase o něco lepší, než v předchozí tokijské jízdě. Základ - automobilové závody zůstává. Příběh má podobnou kostru, jako přechozí díly, takže tento seriál začíná být prostě nudný..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
7
Po slabé Tokijské jízdě se vracejí staří známí. Úvodní akční scéna dává předzvěst, o čem to bude tentokrát. Pouliční závody to však nebudou, i když se tu jedna objeví. Tentokrát Vin Diesel a Paul Walker spojí své síly aby rozmetali drogový gang. Paul Walker je opět u policie a dělá svou práci, Vin Diesel mstí smrt své přítelkyně. Čtvrtý díl "rychlé a zběsilé" série, je především akční krimi. Závěrečná honička v podzemním dole je vrcholem snímku, jen nepřemýšlet nad logikou. Při vynechání třetího dílu kvůli stejné partě, je tento snímek z prvních dvou nejslabší. Není tu tolik adrenalinu a dechberoucích scén. Není tu zkrátka to, co nás tak prve okouzlilo. O špatný film se však také nejedná a tak o popkornovou zábavu určitě nouze není. Vznikl lepší průměr, který neurazí jako detektivka, avšak zklame v rámci vyleštěných kapot, burácejících motorů a již zmíněné adrenalinové jízdy.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Velkolepý návrat Vina Diesela alias Dominica Toretta funguje zejména díky spojení s Paulem Walkerem a návratu původních hvězd včetně přidání hvězd z předchozích volných pokračování. Nenápadně vzniklý blockbuster všechny překvapil zejména tím, jak vše do sebe zapadlo. Slušný start velké série.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Až na akci v tunelu a Vinuv drsně se tvářicí ksicht, jde o celkem dobře natočený film. Akce do ale-lujá a skvělé káry. Dobře tento filmek pobaví.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
8
Takhle jsem si to po prvním filmu představoval! Konečně jsou zase nosnými body dvojice Brian a Dom. Dobře to začne budovat ten budoucí koncept. Je to osobní a se starou dobrou sestavou. Ale pořád to má ještě k té "dokonalosti" docela daleko, nicméně konečně krok tím správným směrem... 70%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Po dlhšej dobe sa to konečne podarilo. Dobré pokračovanie. Má síce veľa chýb ,ale ajtak stojí za pozretie. Film je super ale po tom ,čo prišlo neskvôr by som ho nazval ako ticho pred búrkou. 72%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Justin Lin se ještě oťukává, ale předvádí pravidlo, že čím má větší rozpočet, tím víc s ním dokáže věcí. Dát mu trochu více, tak z toho vytěžil mnohem, ale mnohem více zábavy. Jinak příběh je stále typické béčko, které tu je jen, aby jste se dostali k akci, a tady je opravdu skvělá.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
2
Ve čtyřce začal obrat v sérii od poměrně zemitějšího pouličního závodění k mnohem přehrocenějšímu akčnímu filmu s autama. Pětka to zase o kus posunula a od šestky si série víceméně drží svou přepálenost. To mi vyhovuje více, páč Rychle a Zběsile nemůže být reálně dobré. Vždycky to bude patetická, akční slátanina s děravým scénářem a jednorozměrnými postavami. Čtyřka se drží ještě relativně u země, což je možná pro lidi stravitelnější než třeba taková devítka, ale myslím, že více údivu a pobavení vzbuzují díly, které jsou už plně přehnané. Těm se mohu aspoň dobře zasmát. Tohle sice ještě netahá tak za oči, ale nemyslím si, že by to zrovna zde měl být klad.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Staří známí + pěkný holky + vytuněný káry = popcornová zábava