Legendy z Dogtownu

75%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9
Od mládí kdy jsem přičuchnul ke skatebordingu mne zajímalo vše točící se kolem něj. Legendy mi prozradily spousty otázek a přehledně mi představily jak to všechno kdysi začalo. Bez okolků a zbytečného zkrášlování. Prostě tak jak to vše ve skutečnosti bylo.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
I když v devadesátkách jsem byl také mladý a skateboarding se sem valil jako lavina, mě to nechalo chladným podobně, jako tento film. Je to cílené na určitou skupinu lidí, pro kterou může být film kultovní a chápu to. Pro mě to není a tak jsem si užíval pravdivého příběhu průkopníku tohoto sportu a nebylo to vůbec zlé.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Ikdyž je mi skejťáctví naprosto cizí a od filmu jsem naprosto nic nečekal a rozhodně jsem čekal nudu. Ale dostal se mi přesnej opak. Film mě mile překvapila celkem si mě získal. Rozhodně povinost pro každého fanouška free skateboardu a určitě se člověk z filmu možná i poučí. Herci skvělí především Hirsch a Ledger, kterej uměl zahrát snad všechno a byl uvěřitelnej škoda ho. K tomu hudba 70-tých let, která mě sice moc nebere, ale k filmu dokonale sedla. Rozhodně milé překvapení.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Opravdu krasně zpracovaný film se všemi krásami i ''sračkami'' ze světa skateboardingu a života mezi ním. Skvěle zachycená počateční doba svobody skateboardingu. Jako dlouholetý jezdec si Legend z Dogtownu moc vážim.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Nevím, prostě mě to nebavilo. Celý film jsem byl v depresi a každýho herce bych nejraději chytil pod krkem a ostříhal (Ledger je zlatíčko)...
Socna
471 bodů
7.5
jak nemám tuto komunitu nikterak v lásce tak film o "dřevních" doba skateboardingu mi učaroval. Film nám tedy až příliš polopaticky předkládá jak je ten svět businesu špatný a intrikářský a že zůstat volnomyšlenkářem se mnohdy vyplácí nechť kdo je svobodný je bohatý :) ale film mě donutil si vyhledat pár informací a už to značí, že ve mě něco zanechal.
spacino
spacino
452 bodů
6.5
Nebylo to špatné, ale furt jsem čekal z čeho se posadím na zadek, ale nic nepřišlo. Nevyužitý potenciál.