Kokosy v pralese

54%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Samotný název filmu je docela zavádějící,protože snímek nemá lautr nic společného s mým oblíbeným filmem Kokosy na sněhu. V tomto snímku se Kevin Bacon vydává do Afriky najít nový basketbalový talent,který zahlédl na videonahrávce. Kokosy jsou příjemnou podívanou u které není příliš potřeba zapojovat mozek. Sem tam se najde nějaký povedený vtípek a prostředí snímku je zajímavým osvěžením.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Film o asistentovi trenéra, který se vydal do Afriky hledat domorodého hráče, který by mohl být basketbalovou hvězdou. Na filmu je nejlepší asi prostředí, některé záběry jsou hodné dokumentálního filmu. Příběh je ale sám o sobě o ničem a spíše pohladí po duši ta podívaná na nádhernou část Afriky.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Originální název snímku by se dal přeložit asi jako ´Vzduch nahoře´, což v češtině skutečně vyznívá na sportovní film o basketbalu podivně a tak, aby si to český distributor ulehčil, připodobnil český distribuční název snímku ´Kokosy na sněhu´ neboť je námět v podstatě totožný.Tam se z Jamajčanů stávali bobisté na zimní olympiádě, tady pro změnu máme domorodce v Africe hrající basketbal. Společného však jinak nemají vůbec nic. V kinech si jen konkurovali. Snímek má v sobě zábavnou formu a sportovního ducha a po filmové stránce stejně jako výše zmíněný snímek pobaví. Tentokrát však scénář na základě skutečné události napsaný nebyl. Snímků ze sportovního prostředí je spousta a tento se mezi nimi rozhodně neztratí.